Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy érzelmileg zsaroló embert...

Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?

Figyelt kérdés

Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.

Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.

Kérlek segítsetek, köszönöm. :)

24/N

szept. 8. 19:32
 71/93 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy nem mehetsz el egy kávéra? Mivel zsarol? Vagy ha felállnál és elmennél, az utadba állna, bezárná az ajtót, vagy a küszöbre feküdne, hogy csak a testén keresztül? Megütne?

Arra tudok gondolni, hogy a pénzzel és a lakhatással zsarol. Tudja, hogy nem vagy öneltartó, ezért kidobna. Más kérdés, hogy úgy tudom, nem lehet valakit csak úgy kidobni az otthonából. Ha a lakcímkártyád oda szól és az az otthonod, csak azért, mert zsarolni akar, nem dobhat ki. Ráadásul, ha a ház egy része a te neveden van, akkor se rakhat ki a saját tulajdonodból (kivéve, ha ő a haszonélvező).

szept. 9. 13:02
 72/93 anonim ***** válasza:
24%

Nekem szól, 64-es választ írtam.

Leírtam a válaszomat, nem tehetek róla, ha nem érti, miért nem könnyebb neki, ha a többség hülye.

De tessék egy példa.

Szerinted ha a hülye többség elvállalja nettó 170.000 Ft-ért az eladói munkát, ami egész napos 9-20-ig tartó raklapról pakolás, áruismeret, kasszázás, 800m2-es üzletben rohangálás, kötelező üzletnyitási utazásokkal az ország többi pontjára is, az nekem, az okoaabbnak miért jó?

De a többség elvállalja, mert a hülyéket lehet kihasználni. Aki pedig tudja az értékét, még akkor is, ha "csak" egy eladó, és elkér ezért minimum 250 ezret, mert a megélhetéshez mindenkinek joga van, az mehet a levesbe.

Remélem eljutott az agyadig a példa. És ez csak egy.

De egészen biztosan nincs sem párkapcsolatod, sem munkád, hiszen a legelső kommentedben, amire reagáltam, te magad mondtad, hogy legalább neked könnyebb így, ha sok a hülye, mert akkor ezen a téren majd neked könnyebb lesz.

Nyilván ezzel betaláltam, ezért jött a személyeskedés. Sajnálom továbbra is. Dolgozz egy kicsit magadon.

szept. 9. 13:12
 73/93 anonim ***** válasza:
54%

72.: Írta, hogy van kapcsolata. Külföldön él a párja jelenleg.

Az se szimpatikus, hogy lenézed a bolti eladókat.

Lelki rokona vagy a kérdező anyjának, egy nárcisztikus, beképzelt hólyag.

szept. 9. 13:14
 74/93 A kérdező kommentje:
73. Nem jeresek rosszul, de nem is jól. Mondjuk így. 2 szakmám van.
szept. 9. 16:43
 75/93 anonim ***** válasza:
56%
Mennyit? Az nem információ, hogy nem jól, nem rosszul.
szept. 9. 19:10
 76/93 anonim ***** válasza:
34%

Na ezert kamukerdes...

24 evesen azert rinyal vki, nehogy az anyja elfenekelje, mint gyerekkoraban?

Ugyan mar, mennyire eletszeru

szept. 9. 19:26
 77/93 A kérdező kommentje:
76. Még 17 évesen is megtépte a hajam, volt ilyen.
szept. 9. 20:00
 78/93 anonim ***** válasza:
52%
Nem anyud a legnagyobb ellenséged hanem saját magad.
szept. 9. 20:02
 79/93 anonim ***** válasza:
Ne félj ennyire a fizikai erőszaktól. Ezzel tud sakkban tartani. Ha megint a hajadhoz nyúlna, fogd le a kezét és közöld vele, hogy ha még egyszer hozzád nyúl, feljelented.
szept. 9. 20:03
 80/93 anonim ***** válasza:
Akkor az anyád nem közönséges érzelmi zsaroló, hanem elmebeteg. Elmebeteggel pedig nem lakunk. Nem válaszoltál, mennyit keresel.
szept. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!