Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?
Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.
Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.
Kérlek segítsetek, köszönöm. :)
24/N
Lehet még naív vagyok és fiatal. Sajnálom őket, hogy nem tudnak kitörni a helyzetükből, mikor annyira nyilvánvaló hogy a legtöbb esetben a távolság lenne a megoldás. Lehet túl empatikus vagyok.
Viszont én is érzem magamon, hogy egyre kevesebb türelmem és megértésem van feléjük.
Ki tudja, lehet pár év és énis eljutok a te szintedre.
Jaj, de bírom az ilyen kérdéseket...
éppen csak az nem derülki, mivel zsarol... Miért laksz otthon? Mit teszel azért, hogy ne kelljen vele élned? A síráson kívül, mert ugye az nem segít.
Hogyan tudott majdnem kjelenteni a lakcímedről? Mert ugye ilyen nincs. Szóval kicsit véres a torka a mesének.
"Akkor még utána azzal zsarol hogy csak azért költöztem haza hogy lakjak valahol"
Oké, de hát tényleg ez a helyzet, nem? Nélküle éhen halnál az utcán. Nem azt mondom, hogy akkor ő ezzel visszaélhet, mert nyilván nem, na de azon ne vergődj, amiben teljesen igaza van.
59. Valahogy azt érzem, hogy egyik sincs meg neked, azért emelted ki.
Sajnos az én tapasztalatom azt mutatja, hogy pontosan a hülyék kellenek. Mert nem cél a gondolkodó ember az országban. Nem cél az önazonos, határokat húzni képes, saját értékeit ismerő ember. A hülyékkel lehet bármit megcsinálni.
Sehogy. El kell költözni AMINT lehet, akkor is hogyha három másik emberrel élsz együtt.
Nem mondtam, hogy könnyű, de így teljesen tönkremész előbb-utóbb.
Ez melyik válaszolónak szól? Miért vagy ilyen ellenséges?
"kár volt beléd is a közoktatás" Azért ez indokolatlanul személyes csak mert valaki sajnálatot érez a másik iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!