Tényleg olyan nagy kérés a felnőtt gyerektől, hogy vegye fel az anyjának a telefont?
26 éves a fiam. Amióta elköltözött azóta alig tudok róla valamit. Heti egyszer meglátogat, de akkor sem mesél sokmindent. Viszont, amikor hívom őt sokszor nem veszi fel, vagy csak a sokadik hívásra veszi fel ès fel van háborodva, hogy miért kell őt hívogatni. Én csak pár percet akarok vele beszélni, hogy mégis mi van vele, mi volt a munkában, mi ebédelt, de neki ez nem tetszik, mert fárasztó erről beszélgetni. De, akkor mégis miről beszélgessek vele? Akármit mit kérdezek, mindenre csak egy-két szavas választ kapok.
Viszont nem igaz, hogy nem direkt csinálja. Érdekes a haverjainak egyből feltudja venni. A múltkor is épp nálam volt, amikor hívta a barátja, na neki rögtön feltudta venni.
Egyszerűen nem tudom, már mit tegyek.. Volt olyan, hogy direkt nem hívtam napokig, 4 nap után hívott fel..
"Nem vagyok az az anyuka, aki kiakad azon, ha a fiànak lesz egy barátnője."
Mondja a kérdés alatt, ahol az a világfájdalma, hogy a fia csak 4 nap után hívta. :"D
De kérdező, ha mindennap felhívod és kikérdezed, akkor hétvégén farkasszemet nézni menjen át?
Szerintem a fiad elég tuskó. Neki is kellene érdeklődnie irántad.
Ha ilyen tuskó gyerekem lenne, nem ks vágynék vele napi kapcsolatra. Ezek azok a típusú emberek, akiket, ha nem keresnél, sose hívnanak és legfeljebb akkor mennének hozzád, ha már jól esne valamit házit zabálni.
Ne a haverjaival vesenyezz, te az anyja vagy. Az egy másik szerep. Neked nem konkurencia, csak más velük a kapcsolata, ami teljesen érthető.
Az is érhető, hogy nehezen szoksz hozzá, hogy a fiad már a saját életét éli, de a te érdeked is az, hogy vegyél kicsit vissza, mert így csak be fog sokallni a fiad.
"Ő is majd kapkodni fog utánad, ha nem vagy mindig jelen"
Ez azért picit bullshit.
Ahogy említed randitárs. Ha egy randitársra nem vágyom most akkor később sem fogok, nem fogok kapkodni utána, hanem örülök, hogy megszabadulok tőle.
Ugyanez van bármelyik emberrel. Nincsenek csodák, hogy majd fene nagy hiányérzete lesz az embernek. Ha valakit nem kedvelünk és messziről elkerülnénk akkor azt nem fogjuk később sem keresni. Durván hangzik, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!