Hogy lehet elvárni egy felnőtt gyerektől, hogy otthon ALUDJON karácsonykor?
A karacsony pogany unnep.
Ez szerintem nem nagy dolog, en siman megtennem.
Az első két válaszoló valamit nem értett meg a kiírásból.
A dolog KÖTELEZŐ, és vaskos érzelmi zsarolás van mögötte. Értsd: ha nem teszed meg, ÖRÖKKÉ a fejedhez vágják a dolgot.
Lehet, az itteni válaszolók közül pár embernek harminc felé az a szórakozás hogy sörözik a haverokkal, de van, aki már nem erre vágyik, hanem pár nyugodt napra egy olyan év után, amiben alig volt szabadsága...
5: Ti önként csináljátok. Jó nektek.
A karácsonnyal semmi bajom. Tényleg.
A köré eszkábált kötelező köröket utálom, amiből nem lehet kiszakadni. Azt, hogy minden karácsonykor ugyanazt, ugyanúgy kell csinálni.
Tudod, mennyit küzdöttem, hogy ne kelljen olyan (nagyon közeli!) rokonokat rendszeresen látogatnom, akik nem jöttek el a diplolmaosztómra...? (Arra hivatkoztak, hogy meleg volt aznap. Teljesen jó erőben levő, egészséges emberekről van szó egyébként.)
Na ezzel van bajom... És ha nem úgy cselekedsz, ahogy tetszik, jön az érzelmi zsarolás, a világvége, az összeomlás...
5-ös, mázlista vagy.
6: Te otthon alszol karácsonykor? Érdekel.
Mert az ebéden ott lennék amúgy is, ajándékosztás meglenne. Miért kell az ALVÁSHOZ ragaszkodni? Tényleg szeretném megérteni, mert sajnos ez az én agyjárásomtól teljesen idegen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!