26 éves férfi még mindig a szüleivel él. A szülők hibája ez?
Van macskája?
Mert akkor izirájder!
szerintem 26 évesen még egyáltalán nem túlkoros magyar viszonylatban. a baj inkább a felfogásával van, hogy hülyeségekre költi a pénzét, látszik, hogy nulla a felelősségérzete.
szerintem ott kezdődne, hogy a szüleid beszéljenek vele,hogy szálljon be a költségekbe.
mondjuk én nem vagyok annak a híve, hogy valaki albipénzt kérjen a gyerekétől, de ha teljes munkaidőben dolgozik, akkor legalább addig jusson már el, hogy ne kunyeráljon a szüleitől, ha úgyis otthon lakik és költenek rá.
Jó, ez egy sokkal komplexebb kérdés ennél, ha pontos választ akarunk rá. Nem annyi hogy, aha szülő hibája vagy fiú hibája.
Környezet, mindenféle tényező, miért van otthon hablablablabla. Bár az hogy szarba se száll be otthon, az azt azért kizárhatóvá teszi, hogy azért nem megy mert igy tudják megoldani a rezsi stb fizetést.
Egyébként most elolvas a második kommentet, [meg a többit is]. Egyrészt jó hogy értelmes válaszok jöttek amúgy pedig.
Szerintem ő most éli ki magát, hát igen, most elszórja meg minden, meg nem őnálló, még nem érett meg valszeg. 26 éves fffpfff, semmi. Főleg ha ezelőtt se volt különösebb felelőség a nyakában. Ez szerintem el fog múlni idővel, há most ez van.
Ez is hasznosz, legalább megengedheti ezt magának, azt jobban átlátja majd később mennyibe kerül ez meg ez stb stb. Ha jól megvagytok amúgy akkor kár ezzel foglalkoznod. Mármint ezt úgy értem, hogy azon kivűl hogy zavarhogy idehozza a bnjőét nincs semmi, akkor hagyd a francba azt ennyi.
Lehet a szüleid azért látják el, mert TE VAGY A JOBB gyerek háh! Neked nincs szükséged rá, mert te megállsz a saját lábadon. Vagy akármi na mind1.
Mond meg neki ha a szüleivel él építse le b nős kiadásokat és nekik fizesse a számlát + kaját.
Mert ez így pofátlanság.
Mellesleg én is anyámmal élek.
Szintén 26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!