26 éves férfi még mindig a szüleivel él. A szülők hibája ez?
"szóval szerintem albérletbe kéne költözzenek."
Kérdező, ne te akard megmondani, hogy a tesód mikor költözzön össze egy nővel.
AMúgy miért zavar téged ez ennyire?
Bahaha kérdező, persze hogy képen röhög, ez így müködik, ő valszeg tök másképp látja az egészet. Nem mindekinek egyformán alakul az élete. [még szerencse, hát rosszabb esetben balszerencse]
Mondom lehet te okosabb vagy, ügyesebb, akármi, az is lehet hogy ő az, te meg csak irigy vagy, fogalmam sincs igazából...
amúgy lehet csak simán megnyerőbb, de ez mondjuk mindenhol előny, én láttam már embereket munkahelyen akárhol, sokkal több dologgal elmenni mert jó volt a stílusuk stb., mint akinek kevésbbé volt jó. Kémia meg minden.
szóval neked az a bajod hogy odajár a barátnője és te nem beszélsz angolul, így nem tudtok beszélgetni se.
hát gratulálok :D ha ennyire zavar költözz el, majd ők eldöntik mikor költöznek össze
hát kérdező én pont nem vagyok hasonló mentalitásu amúgy, egy részt már csak azért sem mert sajnos nem tudok csak bulizni, meg csajozni, meg kocsikázni,,
részletkérdés, de szüleim nem fizetnek semmit, ami azt illeti én fizetem a rezsit meg stb., ja mondjuk kaját nem csak én háh.
Ez amúgy ez példa volt,, ne ezt vedd ki az egészből. A franc se tudja innen megmondani mi hogy van, irigy vagy-e stb.. Te írsz valami szöveget azt ennyi, itt nem lehet érdemleges válaszokat kapni, de mondjuk fényévekkel értelmesebbnek tünik ez a kategória mint a szerelem/szex. De akkor is a jelegéből adódóan, persze lehet lesz egy két jó tanács de ennyi.
És?? Eddig pl számítottak bármit is az eddigi válaszok? Kétlem. ETtől még lehet dumálni róla, de ennyi.
ja várjá hozzáteszem, hogy hogy ha tele lennék pénzel én is buliznák stb. Elköltözni amúgy annyira nem tervezem, tök jó telkünk van stb.
Minek menjek. Jó hát nem ad haza semmit, ez van, szerencsés, te adsz haza? Ha meg előbb elmész, és az a vágyad, akkor az tök jó, de amúgy kétlem hogy a szüleid téged páros lábbal akarnának majd kidobni
nem azt vontam le, hogy angol a csaj, de általában ha valakinek külföldi párja van angolul beszélnek, mivel nagyobb az esély rá hogy azt mindketten beszélik.
akkor meg miért is kínos a családi ebéd? mert ezt emelted ki, hogy nem tud magyarul és nem is akar megtanulni.
hány éves is vagy? miért nem költözöl el te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!