Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudják sokan otthonba...

Hogy tudják sokan otthonba adni a szüleiket?

Figyelt kérdés

Édesapámmal nekem nem volt jó a kapcsolatom, de vele se tudtam volna ezt megtenni. Örültem, hogy testvérem vállalta, bár nem kellett évekig ápolni.

Édesanyám imádom annyira, hogy nem tudnám beadni, legyen bármi is, úgy gondolom, ameddig talpon vagyok, segítem ameddig tudom és amiben tudom.

Sokan rögtön az otthont mondják, de én ezt el se tudom képzelni, hogy ennyire szívtelwn, lelketlen lennék, hogy kvázi eldobjam.

Tudom, hogy nem könnyű ápolni egy beteget, nagyszüleim közt is volt akit ápolni kellett utolsó években.

júl. 30. 18:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/338 anonim ***** válasza:
93%

"Édesapámmal nekem nem volt jó a kapcsolatom, de vele se tudtam volna ezt megtenni. Örültem, hogy testvérem vállalta, bár nem kellett évekig ápolni."

Hahahaha!

Te kis szentember.

Más pöszijével a csalánt.

Nem szégyelled magad, ezek után ezt itt megkérdezni?

Majd, ha évekig csinálod gyere vissza!

júl. 30. 19:01
 12/338 anonim ***** válasza:
95%
Soha nem hagynám a gyerekeimnek, hogy ők pelenkázzanak, vagy fürdéssenek.
júl. 30. 19:02
 13/338 anonim ***** válasza:
96%
Velem anyám megígértette, hogy tegyem be, ha már nem tud ellenkezni, hogy ne csináljam vele végig azt, amit ő végigcsinált a saját édesanyjával.
júl. 30. 19:09
 14/338 anonim ***** válasza:
98%

Sirva, zokogva “adtuk be” a nagymamamat. De 24 oras felugyeletre szorult es igy elt amugy meg 10 evet!

Senki nem tudta felaldozni a munkajat ezert, ehenhaltunk volna.

Ha te ezt meg tudod tenni, oke, gratulalok. Sajnos mi szerencsetlen, egyszeru munkas emberek nem tudjuk megengedni ezt magunknak, hiaba is szeretnenk. Otthonba is ugy tudott menni, hogy gyakorlatilag nem maradt oroksegnek semmi, mindent el kellett adni, hogy fizetni tudjuk. Nem egyszeru, ne itelkezz.

júl. 30. 19:10
 15/338 anonim ***** válasza:
9%
#2 Ottalvó valóban egy vagyon. Hozzánk olyan járt, aki nyugdíj mellé járt 2-3 helyre. Előkészítette a gyógyszereket, kicsit takarított, etette az anyám által bekészített kajából stb.
júl. 30. 19:10
 16/338 anonim ***** válasza:
98%

Azért egy katétert nem tennék fel úgy, hogy azt sem tudom melyik a vége. Gyógyszert sem adagolnám kútfőből.

Ha te ápolod, mert bírod fizikailag és lelkileg is, szakszerű segítség akkor is kell, ami kb egy otthon ára.

júl. 30. 19:14
 17/338 lizzi77 ***** válasza:
98%
Ez így leírva igazán könnyfakasztó,hogy neked nem lenne hozzá szíved,de a gyakorlatban hogy működne?A párod eltart téged ,meg a gyerekeiteket,mert marha jól keres,és otthon tudsz maradni ápolásin max.Aztán ha lerobban ő is ahajtástól,akkor majd néztek egymásra.Nálunk is hirtelen lerobbant anyukám,műteni kellett,másik városban volt,meló után futottunk be hozzá,etettük,masszíroztuk,de szarul sikerült a műtét,lebénzult fél oldalára,a beszédét is alig értettük.Protekcióval a saját városunkba el tudtuk helyeztetni,Minden nap ment hozzá be valaki,én is Kétnaponta mentem hozzá,ahogy engedte a meló,és így is egy rohanás volt a napom.Hazahozni a ruháit mosni,főzni vmi kedvére valót,beszerezni a kenőcsöket,meló után futni be hozzá,intézni a lakásának a dolgait is,locsolni a virágokat,intézni a gyámságot stb,7- nél előbb nem nagyon értem háta,onnantól folyt. Köv.Szegényem nem húzta sokáig,egyszercsak nem ébredt fel.Nagyon fárasztó volt érzelmileg és fizikailag is,még így is,hogy nagyon szerettem.
júl. 30. 19:24
 18/338 anonim ***** válasza:
95%
Azért nagy jampinak gondolod magad, miközben máséval vered a csalánt.
júl. 30. 19:25
 19/338 anonim ***** válasza:
97%

Bírom mikor olyasvalaki ítélkezik akinek igazából 0 tapasztalata, miközben még örül is, hogy nem neki kellett az apját ápolni. 😂

Én dolgoztam külföldön mint házi betegápoló, elhiheted nem leányálom.

Szerintem normális szülő nem terheli gyermekét az ápolásával.

Itt nem arról van szó,hogy nem szereted a szülőt, hanem arról : neked is van életed, munkahelyed, családod. Nem vagy szakirányú ápoló ami sok esetben szükséges. Sokaknak gyomra sincs hozzá.

Törődni odafigyelni szüleinkre nem csak úgy lehet, hogy feláldozod (mert bizony sokan évekig ápolnak és rà is mennek) az életed.

Nem látsz bele más életébe, ne ítélkezz!

júl. 30. 19:26
 20/338 anonim ***** válasza:
98%
Barátnőm külföldön idősgondozó, még így is megterhelő lelkileg is, látni, ahogy leépül egy ember, pedig idegen.
júl. 30. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!