Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amióta nagykorú vagyok nem...

Amióta nagykorú vagyok nem főz anyukám csak ritkán, ráadásul sose eszünk együtt, mindenki azt eszi amit talál. Jogosan zavar ez a rendszer szerintetek?

Figyelt kérdés
Sose ülünk le együtt enni és beszélgetni. Ráadásul nem készít sose vacsorát mondjuk régebben se annyira amikor kiskorú voltam, de mostanában főleg nem. Egyébként én megfőzök meg minden, de furcsa, mindig áhítattal nézek azokra a családokra akiknél az anyuka vacsorát főz aztán leülnek együtt enni. Na nálunk ilyen sose volt.

#anya #evés #nem főz rendszeresen
tegnapelőtt 11:16
1 2 3 4 5 6
 1/54 A kérdező kommentje:
sőt anyukám meg apukám sokszor ki is hagy étkezéseket.
tegnapelőtt 11:19
 2/54 anonim ***** válasza:
51%
Igen
tegnapelőtt 11:23
 3/54 anonim ***** válasza:
36%
Megértem ha zavar, igen. De akkor kiskorúként mit tudtál enni otthon? Nagyon hamar kellett ónállósodnod ezek szerint, megtanulni magadnak főzni. De azért ez nem normális és felelőtlen dolog a szülőktől szerintem, hogy ennyire nem gondoskodnak a gyerek szükségleteiről. Gondolom másban is elhanyagol titeket. Szerintem ilyen szülőknek nem is lenne való gyerek.
tegnapelőtt 11:26
 4/54 A kérdező kommentje:
Kiskorúként hát megtanultam főzni...
tegnapelőtt 11:30
 5/54 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem az nagyon rossz, hogy nem ültök le közösen enni.

Viszont az szerintem irreális elvárás, hogy mindig anyukád főzzön, amikor 3 felnőtt él együtt.

Beszéljétek meg. Pl. lepd meg őket, főzz valamit és együtt üljetek le enni. Aztán ki lehet találni, hogy legközelebb ki főz és mit.

tegnapelőtt 11:35
 6/54 anonim ***** válasza:
70%
Főzzél te. Anyukád nem házicseléd
tegnapelőtt 11:47
 7/54 anonim ***** válasza:
77%

Én anyám sem főzött soha vacsorát. Hétköznap mindenki ebédelt bent a munkahelyén vagy az iskolában.

Hétvégén viszont ebédre volt 2-3 fogásos kaja. Erről nem írtál.. Vacsorára minek főtt kaja?

tegnapelőtt 12:03
 8/54 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, a megoldás egyszerű: lepd meg a szüleidet egy általad készített ebéddel vagy vacsorával. Egy-két fogás, egy desszert, ami ott várja majd őket a szépen megterített asztalon.
tegnapelőtt 12:03
 9/54 anonim ***** válasza:
74%

Te valami konzervatív, patriarchális családeszményt dédelgetsz magadban, abba meg nem gondolsz bele, hogy anyukádnak ez mennyire fárasztó és megterhelő lenne. Azok az idők már elmúltak (szerencsére).

Én amúgy egy jó beszélgetést jobb időtöltésnek tartok, mint egy közös zabálást.

tegnapelőtt 12:04
 10/54 anonim ***** válasza:
91%
Felnőtt gyerekemre én sem tervezek naponta főzni
tegnapelőtt 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!