Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amióta nagykorú vagyok nem...

Amióta nagykorú vagyok nem főz anyukám csak ritkán, ráadásul sose eszünk együtt, mindenki azt eszi amit talál. Jogosan zavar ez a rendszer szerintetek?

Figyelt kérdés
Sose ülünk le együtt enni és beszélgetni. Ráadásul nem készít sose vacsorát mondjuk régebben se annyira amikor kiskorú voltam, de mostanában főleg nem. Egyébként én megfőzök meg minden, de furcsa, mindig áhítattal nézek azokra a családokra akiknél az anyuka vacsorát főz aztán leülnek együtt enni. Na nálunk ilyen sose volt.

#anya #evés #nem főz rendszeresen
febr. 19. 11:16
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
0%
Na tessék, akkor meg mit támadjátok szegényt, szinte az összes hozzászóló visszaszívhatja, amit írt!
tegnapelőtt 09:57
 42/54 anonim ***** válasza:
76%
Apukádtól miért nem kéred számon ezt?
tegnapelőtt 10:09
 43/54 anonim ***** válasza:
39%
42 itt mindkét szülő felelős és hibás!
tegnapelőtt 10:13
 44/54 anonim ***** válasza:
76%
43: igen, de nem nagyon hangzik el hogy apa is “lusta dog”, csak anyat savazzak. Farokkal biztos nem lehet megfogni a fakanalat, csak puncival. Jahogy nem is nemiszervtol fugg a fozes?🤔
tegnapelőtt 10:22
 45/54 anonim ***** válasza:
69%
#43, és mégis, a kérdező csak az anyját kéri számon, illetve az őt védő felhasználók se foglalkoznak az apával. Nem csodálom, hogy anyuka nem süt és főz, hiszen neki se süt és főz senki. Csak a kihasználás megy.
tegnapelőtt 10:44
 46/54 A kérdező kommentje:
apám még rosszabb... anyámat legalább szeretem mint ember.
tegnapelőtt 11:04
 47/54 anonim ***** válasza:
66%
Ha annyira szereted, mikor lepted meg utoljára egy finom ebéddel vagy vacsorával?
tegnapelőtt 11:06
 48/54 anonim ***** válasza:
25%
47 nem vagy normális. Meg az itteni hozzászólók többsége se komplett. Felfogjátok hogy kiskorúként, akár 7-8 évesen se kapott normális főtt ételt?? Meg miért is kéne meglepnie, mikor az ő szülei még gyerekkorában sem voltak képesek ilyenről gondoskodni, mikor kötelezettségük lett volna ez!
tegnapelőtt 11:52
 49/54 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk akkor miért akarna pont most velük időt tölteni?
tegnapelőtt 11:56
 50/54 anonim ***** válasza:
49%
41.: Igen, de sokáig csak a vacsoráról ejtett szót. A meleg vacsora nem alapkövetelmény, de ha nem gondoskodott meleg ebédről a gyereke számára, akkor súlyosan gondatlan szülő. Nem feltétlenül neki kellett volna naponta főzni, de meg kellett volna oldani a gyerek rendes ebédjét. Ez szülői kötelesség. Csodálom, hogy a gyámügy nem intézkedett.
tegnapelőtt 12:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!