Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amióta nagykorú vagyok nem...

Amióta nagykorú vagyok nem főz anyukám csak ritkán, ráadásul sose eszünk együtt, mindenki azt eszi amit talál. Jogosan zavar ez a rendszer szerintetek?

Figyelt kérdés
Sose ülünk le együtt enni és beszélgetni. Ráadásul nem készít sose vacsorát mondjuk régebben se annyira amikor kiskorú voltam, de mostanában főleg nem. Egyébként én megfőzök meg minden, de furcsa, mindig áhítattal nézek azokra a családokra akiknél az anyuka vacsorát főz aztán leülnek együtt enni. Na nálunk ilyen sose volt.

#anya #evés #nem főz rendszeresen
febr. 19. 11:16
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
13%

44 te nagyon rá vagy akadva erre a farok punci témára. Azért szerintem a legtöbb családban az anya szokott főzni, nem tudom te hol élsz?

Nem azt mondom, hogy egy fèrfi nem állhat be a konyhába, vagy nehezére kell essen besegíteni ellátni a gyerekeit vagy a háztartást. DE nehogy már férfi létére az ő hibája legyen hogy a gyereke nem sűrűn látott főtt ételt. Esetleg anyukára rászólhatott volna hogy keresse meg a fakanalat a konyhában.

tegnapelőtt 13:04
 52/54 anonim ***** válasza:
19%
Ja és mondom ezt nőként egy olyan férjjel akinek nem esnek nehezére ezek a dolgok, de pofám leszakadna ha neki kéne főznie rendszeresen, mert nekem nehezemre esik etetni a gyerekeim.
tegnapelőtt 13:08
 53/54 anonim ***** válasza:
91%
51-52.: Tényleg nem a nemtől függ ez a dolog. Érdekes módon sok egyedül élő férfi is tud magára főzni, sőt, micsoda skandalum, még szeret is!
tegnapelőtt 13:13
 54/54 anonim ***** válasza:
78%

"DE nehogy már férfi létére az ő hibája legyen hogy a gyereke nem sűrűn látott főtt ételt."

De, ugyanannyira a férfi hibája, mint a nőé. Pontosan ugyanannyira.

tegnapelőtt 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!