Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak mi ebben a jó? Megal...

Anyámnak mi ebben a jó? Megaláz a családunk előtt, a kéretlen megjegyzéseivel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt, el kellett mennem anyámmal a húgához.

Ott volt unokatesóm, a férje, a lányuk, annak férje és a kis babájuk. A lényeg, hogy ugye mindenki babázott, ment a beszélgezés, és nagynéném nagyon boldog volt, amiért dédnagymama lett, (65 évesen!)

Az unokatesóm is kb.20-21 éves volt amikor szült és most a lánya is ott körül van.

Annyit mertem megjegyezni, hogy nagyon korai ez még, és erre a bizonytalan világra kicsit meggondolatlan gyermeket vállalni. Ha most úgy is érzik, hogy meg érettek a dologra, később nehogy meg bánják. De ezt teljesen nyugodt hangon.

Anyám meg cinikusan mondja, hogy Ő már egy unokának is nagyon örülne, de ha legalább egy veje lenne az is elég lenne, de nem baj, mert unokatesóm lányára mindig unokaként tekintett, így most ez alapján neki is dédunokája a pici. A többiek ott mosolyogtak, meg örültek, rajtam kívül mindenki jól el volt. Mikor haza értünk, megkérdeztem, hogy ezt miért kellett mindenki előtt. Azt mondta csak javítani akart azon amit én elkezdtem. Szerinte nem illik ezt mondani egy újszülött baba látogatásánál, ráadásul komikus, hogy én szólalok meg.

Mert sokszor azon gondolkodik, mit rontott el a nevelésemmel kapcsolatban, hogy itt tartok.

Ott hagytam, be mentem a szobámba. Mit tennétek?

2023. aug. 27. 17:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/181 anonim ***** válasza:
85%
Megtörtént, elmúlt, mégis kiírtad a kérdést. Ja, hogy a téged ért kellemetlenség más?
2023. aug. 28. 18:55
 112/181 anonim ***** válasza:
72%
Törölheted a regit a kérdésed megmarad... Majd gondolj vissza erre ha téged is sérelem ér baba terén ha megéled... " ilyen korban már elég veszélyes szülni" és társai
2023. aug. 28. 18:56
 113/181 anonim ***** válasza:
73%

Itt tudod törölni a listádból a kérdésed:

Bal felső sarokban: Kérdéseid->Saját kérdéseid->kérdés sorában a jobb oldali X->OK.

Ezzel nem az oldalról törlődik a kérdésed, csak a te listádból tűnik el, így nem is kapsz értesítést, ha érkezik rá válasz. Regisztráció törlésével sem fog eltűnni a kérdésed az oldalról, szóval azzal sem érsz el többet.

2023. aug. 28. 18:57
 114/181 anonim ***** válasza:
2%
Jaj istenem fejezzétek már be, mert nagyon unalmasak vagytok már. Nem elrabolni/meggyilkolni akarta azt a kisbabát, szimplán volt egy kellemetlen, rossz megjegyzése. Az jelentkezzen, aki életében még nem mondott bántót bárkire. Ugye, hogy egy kéz sincsen a magasban?!
2023. aug. 28. 19:00
 115/181 anonim ***** válasza:
90%

Nincs egy kéz sem a magadban, de tedd fel máshogy a kérdést; Tegye fel az a kezét aki DIREKT, SZÁNDÉKOSAN TAPLÓ!

NA UGYE UGYE

2023. aug. 28. 19:06
 116/181 anonim ***** válasza:
87%
Na ja... Ez nem most történt tudja h bunkó volt nem illendő jajj nem haragszik rá senki..m na de mégis felbaszta a kérdést ide.. miért is? Önigazolást vár h márpedig ő jól gondolkodik. Ez fél igazság akinek nincs átgondolja de akinek már ott van minek ilyet mondani? Ő se tudja a mai napig se szerintem. Megkapta ezt is h bunkó most fáj az igazság s fáj az is ga vki bunkó.... Vissza nyalna fagyi
2023. aug. 28. 19:11
 117/181 anonim ***** válasza:
17%

Igen, tudja magáról most már, hogy nem kellett volna így beszólnia. ("Már az elején megértettem, hogy nem kellett volna azt a megjegyzést tennem.")

És akkor most mit csináljon még? Csókoljon kezet nektek? Vagy hogyan döngöljük tovább a földbe, mit gondoltok? Jelentsük fel a rendőrségen? Írjuk rá a házukra, hogy "hibáztál"? Rakjuk ki az arcát plakátokra, hogy hadd szégyenkezzen?

Gyerekesebbek vagytok ezzel, hogy nem tudjátok elengedni a témát, mint ő.

Velem is volt olyan, hogy gondoltam valamit, kiírtam a kérdést, és rávilágítottak az emberek, hogy nagyon nem jó a gondolkodásmód. Igen, az kellett hozzá, hogy más emberek más szemszögből elmondják a véleményüket. De tulajdonképpen ezért van az oldal. Akkor meg mi is a probléma a kérdés kiírásával? Akkor lenne gond, ha >100 komment ellenére se értette volna meg, hogy nem volt szép amit csinált.

2023. aug. 28. 19:21
 118/181 anonim ***** válasza:
91%
Jajj egy kamu profilról véded magad de cukiiii. Ne a kommentelőknek csókolj kezet hanem az uncsidtól kéne elnézést kérned függetlenül h nem vágtak ki , mint macskát szarni, mert megérdemelted volna... Jaaa az már nem megy mi
2023. aug. 28. 19:48
 119/181 anonim ***** válasza:
2%

Nekem semmi gondom nincs az uncsitesómmal, de köszönöm az aggódásod. Még egyszer, utoljára elmondom, hogy nem a kérdező vagyok. Én írtam a 46-os választ, majd a "védelmező" kommenteket. Egyszerűen csak meguntam, hogy alpári módon beleálltok egy emberbe, mintha ti soha a büdös életben nem vétettetek volna hibát. És mintha a kérdező nem mondta volna azt, hogy megértette, amit mondani szerettünk volna neki. De ti csak azért is, tovább mondtátok és mondtátok, ha már egy emberbe bele lehet rúgni, akkor azt minél többen és többször és nagyobb hanggal tegyétek. Gratulálok. És a legnagyobb baj, hogy nem ehhez az egy kérdéshez, hanem a gyk. 90%-ához ilyen hangnemben válaszoltok. Én már 2 éve nem látogatom sűrűn ezt az oldalt, mert meguntam olvasni ezt a stílust, amit képviselni mertek. Mintha egy utolsó gyilkost kellene elítélnetek.

Úgy látom a kérdező sikeresen kikapcsolta a komment értesítést, én is így teszek. Gondolkodjatok el magatokon ti is, ne csak mástól várjátok el. Sziasztok!

2023. aug. 28. 21:04
 120/181 anonim ***** válasza:
89%
119-es: Nem arról van szó, hogy nem lehet hibázni, és bármelyikünknek ne lett volna az életben bunkó megjegyzése, de azért itt a kérdező mélységesen eltájolt dolgokban, és minden kommentjében a butaságát, érzéketlenségét mutatta meg. Fordítva viszont tapintatot vár.
2023. aug. 28. 21:21
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!