Anyámnak mi ebben a jó? Megaláz a családunk előtt, a kéretlen megjegyzéseivel. Mit tegyek?
Tegnap előtt, el kellett mennem anyámmal a húgához.
Ott volt unokatesóm, a férje, a lányuk, annak férje és a kis babájuk. A lényeg, hogy ugye mindenki babázott, ment a beszélgezés, és nagynéném nagyon boldog volt, amiért dédnagymama lett, (65 évesen!)
Az unokatesóm is kb.20-21 éves volt amikor szült és most a lánya is ott körül van.
Annyit mertem megjegyezni, hogy nagyon korai ez még, és erre a bizonytalan világra kicsit meggondolatlan gyermeket vállalni. Ha most úgy is érzik, hogy meg érettek a dologra, később nehogy meg bánják. De ezt teljesen nyugodt hangon.
Anyám meg cinikusan mondja, hogy Ő már egy unokának is nagyon örülne, de ha legalább egy veje lenne az is elég lenne, de nem baj, mert unokatesóm lányára mindig unokaként tekintett, így most ez alapján neki is dédunokája a pici. A többiek ott mosolyogtak, meg örültek, rajtam kívül mindenki jól el volt. Mikor haza értünk, megkérdeztem, hogy ezt miért kellett mindenki előtt. Azt mondta csak javítani akart azon amit én elkezdtem. Szerinte nem illik ezt mondani egy újszülött baba látogatásánál, ráadásul komikus, hogy én szólalok meg.
Mert sokszor azon gondolkodik, mit rontott el a nevelésemmel kapcsolatban, hogy itt tartok.
Ott hagytam, be mentem a szobámba. Mit tennétek?
151, azért az átlag embernek több az igényszintje minthogy a gyerekszobájában öregedjen meg egyedül:-D
És nem kötelező szalag mellett dolgozni, lehet normális végzettséget és munkát szerezni.
Kérdező, kaptál egy kortyot a saját gyógyszeredből. Tanulj belőle és lépj túl rajta.
Elérni valamit... ha a kérdező így boldog titeket ne zavarjon. Az se nagy buli, hogy van két gyereked, stabil munkahelyed, mert ez is bármikor megszűnhet. Semmit nem lehet az életben biztosra venni. Attól hogy valalkinek nincs gyereke, nincs párja, nem kell lenézni.
Annyira aranyos, hogy ti még mindig ezen a kérdésen lovagoltok. :) Továbbra is próbáljátok minél jobban megalázni a kérdezőt, akinek több esze volt nálatok, és kinyomta az értesítést. Ti meg itt fortyogtok magatokban, és nem tudjátok elengedni a dolgot. A kérdés igazi vesztesei ti vagytok. :)
Az meg, hogy kivel él a kérdező, őszintén mi közötök van hozzá? Honnan tudjátok, hogy nem testi/értelmi korlátozott (bár őszintén remélem, hogy nem így van), aki nem is tudna elszakadni a családjától? Ebben az esetben is mutogatva nevetnétek egy beteg emberen? Vagy honnan tudjátok, hogy nem futott bele egy devizahitelbe, és veszítette el mindenét emiatt? Vagy ti ezeken az embereken is nevetni szoktatok? Vagy hogy nem volt egy 20 éves házassága, és két vetélése? Esetleg ez a forgatókönyv is nevetséges a szemetekben? Gondolkodjatok már mielőtt megszólaltok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!