Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?
23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.
Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.
75. Nem ciki szülővel együtt lakni senki sem írta ezt. Viszont nem az övé a ház ezért nem ő hozzza a szabályokat. Mit mondanál ha bulit akarna csinálni heti 2x vagy az aktuális barátnője bugyiban mászkálna a házban? Gondom nem díjaznád egyiket se. Vagy egyszerűen hangoskodni akár a haverjaival, inni egyet úgy hogy nincs ott az anyukája. Szórakozóhelyre se mész vele. Vagy azt akarja hogy ne szóljon rá senki semmiért.
Neked természetes lehet hogy odaszolsz hogy vidd ki a szemetet de őt lehet hogy zavarja hogy állandóan máshoz kell alkalmazkodnia. Normális dolog. Ő akarja eldönteni hogy mikor mit takarít, hány órakor visz fel barátokat, mikor akar hangoskodni esetleg szexelni.
Abban kellene támogatni hogy kezdjen félrerakni amíg nálatok lakik.
Arra azért vaszolhatnál hogy te hány évesen költöztek külön, és lakták e az anyósoddal és ha igen milyen volt.
Itt süt a kérdező kommentjeiből, hogy tán még a fizetését is ő akarja beosztani, a többit meg hozzáképzelhetjük.
Nem csoda, ha a fia menekülne.... BÁRMI áron.
81:
32 éves voltam. Addig anyámékkal laktam egy darbig a férjem is ott lakott. Igen én is húztam a számat, amikor anyám kitaláltam munka után , hogy gyere lànyom leszedjük a paradicsomot, de tudtam, hogy ott lakom én is ugyanúgy enni fogok belőle. Viszont tudtam félre rakni, így tudtuk megvenni azt a kis házat.
Azért költöztünk el, mert kicsi volt az a ház, de itt van több szoba is, nagy szoba. Felőlem mászkálhat a làny bugyiban én is szoktam. Meg úgy rendezheti az ő szobájukat ahogy akarja én az ilyenekbe nem szólok bele.
"Felőlem mászkálhat a làny bugyiban én is szoktam"
Na jó, te tuti troll vagy...
A csajok bomlani fognak a fiad után, nem elég, hogy az anyóssal élhetnek együtt, még lehetőségük is lesz bugyiban megtekinteni téged. Szerintem még össze is verekednek, ki költözzön oda.
A fiú apjának mi a véleménye? Vagy éppen a szoknya szélén pihenget ?
Ilyenkor egy apa azt mondja, menj fiam, nem vagy a tulajdonunk.Ha gond van, visszajöhetsz.
Én ezt mondtam a lányomnak, nem jött vissza.
Magam példája,hogy élvezhettem anyám csörömpölését,fingását,morgását, később anyósomnál ugyanezt, mire lett lakásunk. Engem az anyósom utált, a nejemet az anyám. És miért? Mert önállóan szerettunk volna élni.
Lányom megmondta, nem él szulővel,pláne öregekkel nem.Igaza van !!!!!!
÷85: persze hogy az. Kiírta az ellenkező szempontból is a 23eves fiúval...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
"Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással"
És ez a terv az akkor körülbelül 20 éves, felnőtt korban lévő fiaddal meg lett beszélve? Vagy, te hozod a döntéseket a családban és mindenki maradjon csendben és alkalmazkodjon hozzád.
Na, ezt nem akarja felnőtt fejjel folytatni a gyermeked, aki felnőtt férfi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!