Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?
23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.
Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.
Azért a dologhoz az is hozzátartozik, hogy sokan válás után visszalényszerulnek időre, vagy végleg a szulőhöz.
Hát az ilyenek élete teljesen tönkre van téve, semmi magánéletuk és ráadásul új kapcsolatot sem tudnak könnyen alakítani.Látom az unokabátyámnál, aki 45 évesen kellett anyjához visszamennie.Tönkrement és szomorú ember lett,mert anyja azt mondja,nem kell neki már társ, inkább maradjon csak így,hogy ,majd ha kell, őt ápolja.
Kétszer akart már öngyilkos lenni.
A fiús anyák a legrosszabbak !!!!
"nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója"
Ez nem szégyellni való kérdése. Normális ember egyszerűen nem szereti ha folyamatosan "kamera" előtt mozog.
Amúgy nagy ház helyett pont lehetett volna kisebbet venni, a maradékból meg mehetett volna albérletbe, vagy lehetett volna önerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!