Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most èn vagyok a rossz anya,...

Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?

Figyelt kérdés

23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.

Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.

2022. nov. 30. 14:19
 51/101 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is érthető, hogy el akar költözni. Én 22 évesen költöztem el, és előtte is nagyon önálló voltam, független, a szüleim nem nagyon szóltak bele semmibe, de külön költözni egy teljesen másik szint. Sokat segít a felnovesben.
2022. nov. 30. 17:21
 52/101 anonim ***** válasza:
86%

Azért a dologhoz az is hozzátartozik, hogy sokan válás után visszalényszerulnek időre, vagy végleg a szulőhöz.

Hát az ilyenek élete teljesen tönkre van téve, semmi magánéletuk és ráadásul új kapcsolatot sem tudnak könnyen alakítani.Látom az unokabátyámnál, aki 45 évesen kellett anyjához visszamennie.Tönkrement és szomorú ember lett,mert anyja azt mondja,nem kell neki már társ, inkább maradjon csak így,hogy ,majd ha kell, őt ápolja.

Kétszer akart már öngyilkos lenni.

A fiús anyák a legrosszabbak !!!!

2022. nov. 30. 17:54
 53/101 anonim ***** válasza:
3%
Jól teszed. Anyámék se akarják, na meg én se, mert akkor dolgozni kéne. Így még csak fekszek azt koltom muterék pénzét. Elkerem a kártyát azt van mikor 200 ezret csak úgy lazába leveszek. Nem dolgozok, tele vannak. Te fiadat se rakd ki
2022. nov. 30. 17:59
 54/101 anonim ***** válasza:
87%
Na tessek. Azt akarod h ilyen legyen mint ez az utcso puhos? 😅
2022. nov. 30. 18:06
 55/101 anonim ***** válasza:
97%
Lehet, hogy rossz anya vagy ige. Vigasztalgats csak magad. A probléma nem az, hogy jót akarsz neki, hanem hogy nem akarsz jót.
2022. nov. 30. 18:09
 56/101 anonim ***** válasza:
29%
54. Na miért? Gazdagok vagyunk, nincs szükség a keresetemre, megmondta apám is. Megvan minden. Fiadat is így neveld, hogy neki is legyen lóvé, és akkor költözhet albérletbe, vagy véget házat, de lóvé kell először. Csak az számít
2022. nov. 30. 18:11
 57/101 anonim ***** válasza:
70%
Te.
2022. nov. 30. 18:13
 58/101 anonim ***** válasza:
83%
Akkor miert nem vesz neked hazat? Jo anyuciekkal lakni? 😀 Nem arrol volt szo h kinek mennyi penze van hanem a szulokkel elesrol..
2022. nov. 30. 19:46
 59/101 anonim ***** válasza:
79%

"nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója"

Ez nem szégyellni való kérdése. Normális ember egyszerűen nem szereti ha folyamatosan "kamera" előtt mozog.

Amúgy nagy ház helyett pont lehetett volna kisebbet venni, a maradékból meg mehetett volna albérletbe, vagy lehetett volna önerő.

2022. nov. 30. 21:55
 60/101 anonim ***** válasza:
83%
Nemtudja barmikor bulit csapni, athivni a haverokat, puceran maszkalni, a csajaval korbeszexelni a lakast stb stb.. de amugy is kell a sajat elet
2022. nov. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!