Van egy lányom akivel nagyon rossz a kapcsolatom, De addig vagyok jó amig adok aztán ha nemadok durcás, nembeszél nemszól hozzám, most mennek albérletbe, eddig nállam laktak, belefáradtam, nembirom, Segits te mit tennél a helyembe? Hogy cselekednél?
Hát ez elég kevés infó, erre csak egy dolgot lehet írni: beszélj vele.
Vagy írd meg bővebben mi a gondotok, akkor már könnyebben tudunk itt segíteni.
Én örülnék.
Biztosan mindenkinek jobb lesz. Várj pár napot, ha elköltöztek! Pihenj, keresd fel a régi barátnődet, menj el usziba! Élvezd, hogy senki nem zavar! Gyújts gyertyákat, próbálj ki egy régen vágyott dolgot, pl. gyertyaöntés, vagy szoknyavarrás!
Amikor búcsúznak, lépnek ki az ajtón, akkor puszild meg, öleld meg! Kívánj jó életet, hoyg érezzék jól magukat kettesben!
Adj valami ajándékot: pl. egy tálca sütit, meg dugj titokban , mikor ketten vagytok neki egy ötezrest, mondd meg vegyen valamit a lakásba!
Őszintén kívánj jó szerencsét! Semmi "de"! Semmi "ám"!
Mosolyogj és integess!Kiabálj utánuk: "sarkokat megszámolni!"
Mondd hogy hívjon fel, ha elrendezkedtek!
Te ne hívd, csak 3 nap múlva! Érdeklődj kedvesen, hogy érzik magukat!
Aztán lazíts végre egy kicsit! Főzd magadnak a kedvensc ételedet, vagy ebédelj csokit, és reggelizz töltött káposztát! Hívd fel egy régi férfiismerősödet teázni!
Ha beszéltetek már, egy hét múlva újra hívd! Kérdezd meg, hogy van-e kedvük eljönni ebédre, és melyik nap jó nekik?
Ha eljönnek, érdeklődj, hallgasd meg őket, és mesélj arról, amit csináltál azóta. Egy (1) mondatban fűzd hozzá, mennyire hiányzanak! DE ez fontos! "És ti hogy érzitek magatokat?"Berendezkedtetek?"
Aztán két hét múlva szólj oda, hogy beugranál, és vigyél pár tököt meg egy csokor bazsalikomot, és 4 adag pörköltet!
Próbáld ki, így jó lesz!
Most új szakaszba lép a kapcsolatotok. Most kezditek majd kialakítani a felnőtt-felnőtt kapcsolatotokat, az alárendeltségi viszony helyett.Meglátod, milyen jó lesz! A lányod nagyon szeret, csak már ki kell repülnie!! Ettől ideges!
Karácsonyra ragasztgass neki egy albumot, születésétől máig: fényképek, kis rajzai, hajtincs, sulioklevél, idézetek, ballagási szalag stb..napjainkig!
Bőgni fog!
Hajrá, sok sikert!
Az apja hol van?
Tesó?
Az utolsó ötlete jó,leszámítva az ötezerest.
A rövidke kiírásodból vélem,hogy a lányod nem érti meg,hogy hol van az anyagi lehetőséged határa.
A dugipénzzel megin csak azt igazolnád,hogy adhatnál neki,van,de nem akarsz ergo nem vagy a jó anyja.
"Bár hozzáteszem, a szülő nagyobb mértékben felelős, ugyanis ő nevelte olyannak a gyerekét, amilyen."
Szerintem meg boduletes marhasag, amit irsz.Gondolom, neked nincs gyereked.Akkor az osszes ember, aki eleteben hibazott, vagy rossz utra tert, mind hibatlan, mert a szulok tehetnek rola, hogy milyen lett?ez egy hulyeseg.
Kerdezo!Szerintem az elozo nagyon normalis valaszt irt.Ezekt kene csinalnod a lanyoddal.
Csoki, bazsalikom, töltött káposzta...
Szép lenne, ha minden feszültséget ennyivel le lehetne vezetni és ettől minden megoldódna.
Beszéljetek a viszonyotokról, őszintén, nyíltan, tabuk nélkül. Ez a legnehezebb, tudom, de az egyetlen megoldás is. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!