Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?
23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.
Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.
A fiad felnőtt ember, oda költözik és azt csinál a saját pénzével, amit akar. Azzal meg ne zsarold, hogy "vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással." Gondolom nem kérte ezt tőletek. A
z meg egészen abszurd, hogy bele akarsz szólni abba is, hogy a leendő barátnőjével hol lakjanak. :D
Kérdező, gyúrj rá, hogy le KELL válnod róla.
Ő nyilvánvalóan már jócskán megérett a szülőről való leválásra - ne akadályozd ebben!
LEgalábbis ha hosszú távon meg akarod őrizni a jó kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!