Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most èn vagyok a rossz anya,...

Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?

Figyelt kérdés

23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.

Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.

2022. nov. 30. 14:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/101 anonim ***** válasza:
99%
Mert önálló szeretne lenni és távol lenni a gondoskodásodtól. Mert felnőtt.
2022. nov. 30. 14:27
 2/101 anonim ***** válasza:
97%

A fiad felnőtt ember, oda költözik és azt csinál a saját pénzével, amit akar. Azzal meg ne zsarold, hogy "vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással." Gondolom nem kérte ezt tőletek. A

z meg egészen abszurd, hogy bele akarsz szólni abba is, hogy a leendő barátnőjével hol lakjanak. :D

2022. nov. 30. 14:27
 3/101 anonim ***** válasza:
97%
Istenem.. ne akard meg folytani a szereteteddel es az aggodalmaskodasoddal.
2022. nov. 30. 14:28
 4/101 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagy rossz anya. Az én 25 éves fiam is otthon van és nem bánom. O azt mondja ha lesz komoly kapcsolata akkor majd kiprobalja az albérletet. Addig minek dobjon ki egy csomó pénzt rá.
2022. nov. 30. 14:30
 5/101 anonim ***** válasza:
95%
Na, akkor itt a lehetőség eladni, két kisebbet szerezni.
2022. nov. 30. 14:31
 6/101 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom olyasmiket csinálna, amiről tudja hogy helyteleníted, és ezért azt se bánja ha lófa.sz se marad a zsebében.
2022. nov. 30. 14:32
 7/101 anonim ***** válasza:
95%
Pár éve már nem kellett volna nagyobb házat vennetek, pont kisebb kellett volna, hisz tudtátok, hogy a gyerek kirepül. Akkor tudtátok volna támogatni a saját lakása megvásárlásában, amúgy te miért nem anyádékkal élsz a mai napig? Vagy ha utánuk van az örökség, miért nem velük éltél?
2022. nov. 30. 14:32
 8/101 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, gyúrj rá, hogy le KELL válnod róla.

Ő nyilvánvalóan már jócskán megérett a szülőről való leválásra - ne akadályozd ebben!

LEgalábbis ha hosszú távon meg akarod őrizni a jó kapcsolatot vele.

2022. nov. 30. 14:34
 9/101 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak mond neki, hogy menjen, próbálja ki magát, és ha bármilyen nehézsége vagy problémája lesz, nálad az otthonotokban mindig lesz számára helye.
2022. nov. 30. 14:36
 10/101 anonim ***** válasza:
98%
Nem ördögtől való egy többgenerációs családi ház, vannak, akiknél teljesen jól működik. De ehhez az kell, hogy kivétel nélkül minden érintett jónak tartsa és mindenki tiszteletben tartsa a másikat. Ha csak egy is van, akinek nem felel meg, bukta a dolog.
2022. nov. 30. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!