Most èn vagyok a rossz anya, amiért nem támogatom, hogy a fiam albérletbe költözzön?
23 éves a fiam. Pár éve, amikor örökséghez jutottunk vettünk egy nagyobb házat, hogy fiamnak ne legyen gondja a lakhatással. Egy ideje mondogatja a fiam az albérletet, de nem támogatom, mert az összes pénze elmenne így, de ezt nem érti meg. Mondtam neki, hogy ide azt hív, akit csak akar később, ha lessz komoly kapcsolata ide hozhatja a barátnőjét is, de őt zavarja azt, hogy én bele látok az életébe, viszont nem értem, hogy miért, nem hiszem, hogy lenne bármilyen szégyellni valója.
Nem érti meg azt, hogy ha albérletbe megy soha nem lessz semmije, ha itt marad akkor nem kell idegeskednie azon, hogy kitudja-e fizetni a lakbért én soha nem kértem tőle pénzt inkább én támogattam őt.
98. Kiforgatod a válaszokat. Nem az a baj ha érdeklődsz a higyléte felől. Azt igazából telefonon is meg lehet tenni ha már elkoltozött. Azzal hogy minden egyes nap el kell számolnia azzal hogy mit csinál. Neked normális mert kisgyerekként tminden mozdulatárol tudtál. De neki nem mert már nem kisgyerek. Mit szólnál ha most jönne valaki és nap mint nap kerdezgetne hogy mit miért csinálsz? Ugye hogy nem tetszene. Ja de ő ezt szeretetből teszi..attól még ugyanolyan zavaró.
Igen értékelni kell hogy van a kit érdekünk van aki szeret. De ez nem azt jelenti hogy egy háztartásban is kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!