Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
 81/93 anonim ***** válasza:
8%

Kamu nektek mert nem forog eleg jól az agyatok.

Sok a kaposztalé és kevés a logika sajna.

Tudod kérdező te nevelted a lányod.

Úgy kellett volna nevelni hogy egymást segititek ,egymast tamogatjatok .

Te megteszel amit tudsz erte, torődsz vele de rá kellett volna vezetni mar kiskoratol arra hogy neki is segiteni kell othon minimális dolgokat a haztartasban. Ezeket honnan tanulhatja meg egy gyerek ha nem az anyjától?

2022. szept. 19. 16:50
 82/93 anonim ***** válasza:
95%

A háztartás meg a bébiszittelés két külön dolog.

Hol olvastad, hogy törődik a lányával? Én azt látom, a kisgyerekkel törődik max. A lányának a fejére olvassa, hogy 17 évesen szexelni mer. Oh, tényleg, micsoda erkölcsök. Szerintem is az esküvőig kéne várni. Ja nem. De minimum olyan erkölcsöket kéne elvárnia tőle mint magától, aki kb még el se vált, de már mástól volt terhes. Más szemében a szálkát, sajátjában...

2022. szept. 19. 16:52
 83/93 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem kamu a helyzet. A másik véglet amúgy meg az lenne, hogy a gyereke az anyja a kisebbik gyereknek, ismertem ilyet, az sem egy kellemes szituáció. Lehet, tudatosan vagy ösztönösen pont ezt kerüli ki a lányod, ha nem 17, hanem 10-14 lenne, talán még abnormálisan is sokat foglalkozna a testvérével anyai szerepben, aztán felnőttként meginná a levét, hogy nem talál magának hapsit, mert érzelmileg a kistesóhoz kötődik jobban. Örülj neki, hogy van önálló élete, mentsd, ami menthető, legyél megértő, türelmes, megengedő, aztán majd visszatalál hozzád. A gyerek olyan, mint az űrszonda, néha eltűnik a Hold mögött, de ha ügyesen lőtték ki, előbb utóbb visszatér a horizontra.
2022. szept. 19. 19:10
 84/93 Darius- ***** válasza:
98%
Nem irok dicséretet, sajnalom. A gyerek is tesz kulonbséget szulok kozott és inkabb ahhoz huz, akitol tobb megértést kap. Magasak az elvarasaid és a konzervativ, elavult nevelést tamogatod.
2022. szept. 20. 01:11
 85/93 anonim ***** válasza:
6%

Igazából itt egy ostoba kommentelő sem volt képes felfogni a kérdést :D megdöbbentő mennyi buta ember van.

Hol írt a kérdező, hogy baj, hogy szexel? Sehol. Az volt a probléma, hogy neki arról sem szóltak, hogy barátja van. Ennyire nehéz értelmezni 2 mondatot?

2022. szept. 20. 07:21
 86/93 anonim ***** válasza:
97%
85… olvasd el az utolsó 3 mondatot párszor és vondd vissza az ostobázást! ☺️ Nem süllyedek le a szintedre.
2022. szept. 20. 07:48
 87/93 anonim ***** válasza:
97%

A Kérdező másik, "anyósként írt" "Petrás kérdését" törölték.

Magárahagyott, hergelési célból írt kérdésre reagáltok, nem valós szituáción vitatkozva.

2022. szept. 20. 07:56
 88/93 anonim ***** válasza:
20%
86-os, olvasd el te, ha elsőre nem sikerült felfognod :) butuska. Ennél alacsonyabb szintre nem igen süllyedhetnél
2022. szept. 20. 08:24
 89/93 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező már nem található az oldalon, kérdés örökre magára lett hagyva, mivel kamu.

Ezért kár volt összeveszni, egymásnak esni...

2022. szept. 20. 09:39
 90/93 anonim ***** válasza:
24%

Es akkor mivan ha kamu nem kamu a kerdes?

Adott egy kerdes egy szituacio es arra kell valaszolni hogy te mit tennel a kerdezo helyeben vagy mit tanacsolnal neki. Nem azt kell oda bofogni minden kerdes ala hogy kamu. Ha szted az nem valaszolsz ra ja de azt meg nem birod megallni mi. Es az emberek azer vesznek ossze mert nem egyezik a ket nezopont amivel semmi baj nincs hiszen azer kell megbeszelni de normalis hangnemben.

2022. szept. 20. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!