Van egy 14 éves lányom és neki egy 15 éves barátja. Szülők ti mit tartotok normálisnak egy ilyen kapcsolatban? Mi számít "megengedettnek"
A csókot egyelőre maximum.
1-2 év múlva talán a pettinget, de csak aztán a nemi életet.
De sajnos nagyon sok ilyen fiatal él már nemi életet.
#3-assal értek egyet, nekem is ugyanez a véleményem.
Valaki írta, hogy már biztos túl vannak rajta, sajnos vannak egy páran akik ilyen fiatalon már nem szűzek, de szerintem ez a többségre nem igaz. Te ismered a lányodat, te tudod milyen. Szerintem a csók természetesen belefér, több nem.
Annyi idős vagyok, mint a lányod. Nincs barátom, de ha lenne, anyukám tudná, hogy nem lesz több csóknál, mert ismer.
Valahogy nekem sose volt eszembe beleszólni a lányom szerelmi ügyeibe. Legfeljebb ha a barátja nagyon nem volt szimpatikus akkor a véleményem kinyilvánítottam.
Egyébként nagyon érdekelne, hogy max csók, 1-2év múlva petting című dolgokat mégis hogy csináljátok ? :D mármint leültök kettőjükkel és beírjátok naptárba mikortól szexelhetnek???? bárhogy próbálok belegondolni mindig elröhögöm magam. Na meg valahogy azt is kétlem, hogy ha pettingelnek, azt a szülő orrára kötik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!