Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
 51/93 anonim ***** válasza:
18%

"Segítsen a párod."

. Nem érted.

Ez az a fajta család, ahol a nők házasságon kívül nem szexelhetnek, ellenben az ő feladatuk a gyerekkel foglalkozni.

2022. szept. 19. 09:58
 52/93 anonim ***** válasza:
92%

Öhm, mi köze a 17 éves lányodnak az új pasid gyerekéhez?

Pont semmi. Ti akartátok, és hogyha neki ránézni sincs kedve, minden joga megvan hozzá.

Egyébként meg miért mondjon el nektek bármit, mikor leszrod őt?

2022. szept. 19. 09:59
 53/93 anonim ***** válasza:
94%
Tételezzük fel hogy nem kamu (bár szerintem is az) tehát van egy tizenhét éves alanyod akire szarsz, max annyi időre veszed észre a létezését míg rásóznád az új kani kölkét, de nem érted miért menekül a lányod.. Amúgy jócskán otthon vagy a gyerekkel: miért is akarod másra sózni?
2022. szept. 19. 10:08
 54/93 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy mióta is kezelget az új csávó? Egy majd húsz éves gyerekkel már nem vagy a "rám néznek és már szinte attól terhes vagyok" korban. Ehhez képest pár hónap alatt összejött a második gyerek...
2022. szept. 19. 10:11
 55/93 anonim ***** válasza:
17%

Mi köze a lányodnak az új faszid ivadékához?

Azért álljunk már meg egy szóra, még ha a kérdésben említett probllémában nincs is iagaza a kérdezőnek, a gyerk a féltestvére, és teljes joggal elvárható egy családban, hogy családként segítsék egy mást a tagok.

2022. szept. 19. 10:19
 56/93 anonim ***** válasza:
97%
Nem merges voltal hanem feltekeny. Nagy kulonbseg. Nyilvan valahol egyutt erzek Veled, sz*r lehet azt latni hogy a lanyod kapcsolata az apjaval merfoldekkel lekorozi a te kapcsolatodat vele, de legyen benned egy kis onkritika. Ez valahol a te hibad. Elhiheted hogy nem magatol, veletlenek sokasaga altal alakult ez igy, hanem nagyon is tettel erte. Peldaul ezzel a gogos hozzaallassal hogy lecseszed oket a SEMMIERT. Orulj neki hogy egeszseges a kapcsolata az apjaval, ahelyett hogy probalnal alajuk vagni. Feltekenyseg helyett inkabb probald meg megerteni hogy miert alakult ez igy, es peobalj meg minosegi javulast hozni a kapcsolatotokba. Maskulonben ne csodalkozz ha el fog koltozni.
2022. szept. 19. 10:19
 57/93 anonim ***** válasza:
95%

#55 természetesen a kisfiú a testvére, ez nem is vitatható, az anya közös, és ilyenkor általános az édestestvéri viszony.

Viszont ez nem kötelezi a lányt semmire. Ha valóban édestestvére lenne, akkor sem kötelezné. Ez nem olyan feladat, ami elvárható egy gyerektől, mint pl. hogy mosogasson időnként el, vagy vigye le a szemetet, ha már arra megy. A házimunka rendben, hogy közösen végzendő, de gyereket két felnőtt ember vállal, nem az idősebb testvér.

2022. szept. 19. 10:30
 58/93 anonim ***** válasza:
80%
késő esti mese volt?
2022. szept. 19. 10:35
 59/93 anonim ***** válasza:
90%
:) a lányoknak nem kell neked segíteni semmiben, te elvárnád ezt tőle ,de te semmit nem teszel azért hogy ő bízzon benned. Értem... de kedves kérdező a lányod már most az apjához költözhetne ha akarna , nálunk is van egy 18 éves felnőtt gyerek ,most született a kicsi 3honapja ,de nem is akarom hogy a gyerek be segítsen a kicsivel, a kicsi az én gyerekem magamnak szültem, nem apukanak és nem a gyereknek, a nő az magának szül. Te meg foglalkozz a lanyoddal hátha még helyre hozható a kapcsolatotok.
2022. szept. 19. 10:40
 60/93 anonim ***** válasza:
97%
"teljes joggal elvárható egy családban, hogy családként segítsék egy mást a tagok." Ha szükséges. Egy nő gyerekét felügyelni, aki napi 24 órában otthon van, nem szükséges.
2022. szept. 19. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!