Normális a lányom reakciója az egyetemmel, valamint a csoporttársaival kapcsolatban?
A lányomat (21 éves) felvették egyetemre. A csoporttárskeresőn megnézte, hogy kik lesznek a csoporttársai, de nem jelölt be senkit Facebook-on. Amikor kéreztem, hogy beszélt e már valakivel, annyit mondott, hogy bejelölte A Sárga hajú, banya orrú lány, visszaigazolta, de nem beszélt vele.
Elmentem vele a beiratkozásra, de nem nagyon beszélt senkivel. Kitöltötte, amit ki kellett, pár oktatóval beszélt. De a csoporttársai nem érdekelték. Több lány is mondta neki, hogy utazzanak majd együtt, milyen jó, hogy közel laknak egymáshoz, de a lányom a arccal annyit mondott, hogy jó.
Amikor végeztünk, mondta, hogy egyáltalán nem akar senkivel utazni, nem akar senkivel lakni a kollégiumban (hozzátette, hogy keresi a módot, hogyan tud jóban lenni azzal, aki a kollégiumot intézi), nem azért tanult annyit készült érettségire és jelentkezett egyetemre, hogy barátnőzzön és nem kíváncsi senkire.
Már a helyet keresi, ahol a szakmai gyakorlatát tudja csinálni.
Normális, ha így reagál?
Szerintem nem gaz,hogy elmentel vele.
Egyebkent majd baratkozik ha szeretne.Gimiben milyen tipusu volt? Aki ott is tarsasagi,bulizos volt az egyetemen sem nagyon valtozik.
Egyebkent en sem vagyok az a nagy tarsasagi ember,van par baratom es kesz.szerintem el tudja dontetni 21 evesen,hogy mit akar.
Az normális lenne, hogy nem megy neki annyira a barátkozás, esetleg zavarban volt.
De ahogy leírtad, nekem kifejezetten ellenségesnek és bunkónak bűnt. Már bocsi. Ez nem normális.
Van valami gondja a lányodnak? Nekem fura, hogy egy 21 éves felnőtt nővel anyukája elmegy beiratkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!