Valaki evvel kapcsolatban tud velemenyt mondani? Bov. Lent
A szuleim elvaltak.Anyanak sok baratja volt azota( most van az otodik, es a valaskor 1 eves voltam).Egyszer hoztam haza 1 telefontokot es gy konyvet,amit apukamtol kaptam.Berontott a szobamba a neveloapammal egyutt orditani kezdett,h hogy mereszelek behozni egy apamtol kapott dolgot.Beszeltem a baratnommel,es o durvanak tartotta.De o elfogult...
Masik eset:
Megyek a konyhaba,anya jon utanam,es kerdezi mit csinalok.Mondom h teat.Erre leorditotta a fejem.
Jott meg a neveloapam,o is lecseszett,aztan elkuldtek a szobamba,es csak a mosdoba mehettem ki 1 napig.
Azota anya csodalkozik,h megkerdezem,csinalhatok-e teat,mielott megteszem.
Elore is koszonom a valaszokat!
14/L
Ez sehogysem normális viselkedés anyád és a nevelöapád részéröl.
Amit tenni tudsz, hogy esetleg elköltözöl apukádhoz, ha megoldható - ebben az esetben neki (apukadnak) kell kérni a gyerekelhelyezés megváltoztatását. Ha nem megy, akkor meg a gyámhatósághoz lehet fordulni.
Hát ez tényleg nem normális viselkedés.
Az első eset tipikus példája annak, amikor az elvált anyuka a gyereken vezeti le az exe iránt érzett gyűlöletét.
A másodikra semmi logikus magyarázatot nem tudok találni.
Kedves Claire,
keresd fel a lakóhelyed szerinti illetékes gyámhatóságot és ezeket a dolgokat ott is mondd el, a többit majd ők döntik el.
üdv
14 éves vagy lassan nővé válsz.
Elég zavart viselkedés ez anyádtól.
Hogy mi állhat e mögött, az jó kérdés.
Nővé inkább 20, de leginkább 25 felett lesz, de az anyja akkor is betegesen viselkedik.
Ezt inkább hagyjuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!