Mi lehet amit én most érzek a párom lányával
kapcsolatban? (hosszabb)
Rejtett gyűlölet, írígység, féltékenység, düh.
2015. jún. 16. 21:15
2/35 A kérdező kommentje:
de miből fakad? nem értem
1+ Jah és félted a poziciódat a gyerek miatt. Le fogsz lepleződni, ezt jó ha tudod.
2015. jún. 16. 21:16
4/35 A kérdező kommentje:
van megoldás? lehet valamit tenni? én igazán nem vagyok rossz ember és nem akarok ilyesmiket érezni... mi a teendő?
2 Önmagadból, mert szerepet játszol a pasidnak. Nem az vagy akinek neki kiadod magad, és érdekből vagy mellette, nem érzésből. Ha másképpen lenne, szeretnéd azt a gyereket, mert a társadból származik, még ha nem is teljesen, de belőle lett.
2015. jún. 16. 21:17
4 De rossz ember vagy, és tele métellyel a pénz miatt.
Mondom: le fogsz lepleződni, bármekkora szinésznő is vagy.
2015. jún. 16. 21:18
"én igazán nem vagyok rossz ember"
Már hogyne lennél rossz ember.
Ne hazudj már, legalább önmagadnak ne.
Vagy ne érezz gyűlöletet a lány iránt, vagy nézz bele a tükörbe, és mondd ki magadnak: Igen, én rossz ember vagyok.
2015. jún. 16. 21:20
8/35 A kérdező kommentje:
Ezt én nem így érzem, szerintem nem vagyok rossz ember és csak válaszokat keresek. Amíg nem találkoztam a lánnyal addig nem is tudok igazán véleményt mondani. Csak aggódom. Nem vagyok rossz ember bárki bármit mondd. Valaki aki nem ilyen negatív? Egy köztes úton járó választ szeretnék. Gyűlölködni meg máshova menjél.
Ha közös normális jövőt akarsz a pároddal akkor mindenképp túl kell valahogy tenned magad rajta, ugyanis el fog szabadulni a pokol, ha lesz közös gyereketek, mert akkor ez az egész felturbósodik majd benned a hormonok miatt.
A párod amúgy akkor legalább 35 éves, ha van egy 14 éves lánya, nem? Biztos hogy egy olyan férfival akarsz lenni 25 évesen, aki már túl van családalapításon meg mindenen? Mi van ha majd nem is akar több gyereket?
Én a helyedben lépnék, ha nem bírom elviselni a lányt, mindenki jobban járna. Ő nem tehet róla, hogy neked milyen volt a gyerekkorod.
2015. jún. 16. 21:23
Sajnos el kell fogadd, hogy a parodnak ő az első, es az lesz mindig. még azt is mondhatnánk hogy a szerelme, mert egy lányos apának igenis a kislánya a szerelme. (Persze ne szó szerint értsd). Bárhogy fog téged szeretni, a lányát még annál is jobban. Ha ezt el tudod fogadni, akkor talán csökken majd ez az érzés benned. Persze az is benne van, hogy amiatt hogy nem el vele, elváltak az anyjával, próbálja kompenzálni drága ajándékokkal. De ez is természetes ilyenkor. Ezért ezen túl kell hogy lépj. Ha téged is szeretni fog, akkor érted is hajlandó lesz áldozatokra, erre gondolj.
2015. jún. 16. 21:23
Kapcsolódó kérdések: