Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet amit én most érzek a...

Mi lehet amit én most érzek a párom lányával kapcsolatban? (hosszabb)

Figyelt kérdés
14 éves gyönyörű lány. Sose találkoztam vele csak képeket láttam róla. Okos szép. Rohadtul ki van nyalva a se*ge. Most ballagott és olyan drága ajándékot kapott hogy mások diplomaosztóra nem vesznek ilyesmit nem hogy egy vacak 8. ballagásra... Sztem rongyrázás de ez most nem lényeg. Amikor arról van szó hogy a lány így meg a lány úgy, olyan furcsa ellenszenves érzelmeim vannak olyan keserű, kapálózó féltékenység amit még sose éreztem és ez megrémiszt. Hiszen ez egy gyerek. Sose láttam, hangját se hallottam még. Persze ő se tud rólam. Ahhoz még friss a dolog a párommal. De mérhetetlen irigységet érzek. Lehet hogy azért van mert az én szüleim nem voltak ilyen jók hozzám? Nekem nem volt elhalmozva a gyerekkorom és az apám alkoholista volt, anyám idegrendszeri betegségekkel még ma is küzd. Meg van egy bátyám aki régebben nem kímélt az ütésektől se ha úgy adódott. Ezek miatt lehet? Tudja valaki, hogy mi váltja ki ezt? Őszintén nem akarom hogy egy kislányra legyek irigy vagy ilyesmi legyen, de nem tudom irányítani az érzelmeimet. Párom persze még rá is tesz erre mert ő meglovagolja a problémákat nem megoldja. Sokszor nem érdekli velem mi volt ilyen koromban, mint aki szándékosan süket. Csak a gyerekéről hajlandó mesélni és csak azt, hogy milyen szép és jó minden nekik. Ez is miért van? Valaki? 25/L

2015. jún. 16. 21:13
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
2%
8 Az, hogy azt hiszed más beveszi a szöveged, azt te hiszed, de senki, aki normális értékrendel bír, akinek valóban vannak érzései az előtt te nem tudod bemagyarázni azt amit nekünk próbálsz. Mert a gyűlöletet mindig, mindenkin érezni. A kissebb gyerekek meg egyenesen vísítanak amikor egy ilyen ember a közelükbe kerül és bújnak a biztonság mögé.
2015. jún. 16. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
11%
Mennyi a korkülönbség közted és a barátod közt?
2015. jún. 16. 21:26
 13/35 anonim ***** válasza:
1%

* Ha ezt el tudod fogadni, akkor talán csökken majd ez az érzés benned

Ilyen belső érzésekkel soha nem fogja embernek tartani a gyereket, csak fokozódni fog a gyűlölete, és ha szül mégjobban, ami odáig fog fajulni, hogy rejtve el fogja akarni/megfogja próbálni eltenni az útból a gyereket.

2015. jún. 16. 21:26
 14/35 anonim ***** válasza:
1%
1 Nem fogja leirni a valóságot, és az igazat, mert fél a leleplezéstől.
2015. jún. 16. 21:27
 15/35 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy teljesen normalis erzes, szimplan feltekeny vagy mert ugy erzed h a oarod nem csak a tied hanem kvazi osztoznod kell rajta, ezt meg ugye kevesen szeretik:-))Ez nem fugg attol h a gyerek hogy nez ki, mit csinal ez egy oszton, feltekenyseg a neve:-)

Nyilvan a parod erre meg ra is tesz (nem szandekosan csak normal szulo reakcio) es hirtelen ugy erzed h a gyerek a vilag kozepe es az sem erdekelne ha eppen elmennel, pedig az abszolut nem igy van:-)

Ahhoz h a parod gyereket elfogadd rengeteg turelem kell, es egyfajta erettseg. Ra kell jonnod arra, h ti nem rivalisok vagytok hanem van egy helyzet amit mindkettotoknek el kell fogadni, es hidd el, neki ez eppolyan nehez mint neked.

Ne felejtsd el h te vagy a felnott, neked kell nyitni, neked kell kedvesnek lenned meg akkor is ha baromira nincs kedved hozza mert o a parod resze. Egy batyu amit elete vegeeig cipelni fog. Ha eros a kapcsolatotok akkor atveszeli ezt a kezdeti felteknykedos idoszakot. Ez kivsit olyan mint amikor van egy tesod es legszivesebben fejbecsapnad es azt kivannad h ne legyen, mert akkor a szulok biztos teged szeretnek jobban.

A parod mindkettotoket szeret, csak maskepp de attol teged nem fog kevesbe szeretni h van egy lanya. Az pedig h mennyire tudsz megbirkozni a helyzettel az csak rajtad mulik, de kezdd azzal h nem utald magad azert mert ellenerzeseid vannak, hanem fogadd el ezeket az erzeseket es valtoztass rajtuk szep lassan.

Aztan folytatasnak jo, ha nyitsz a gyerek fele itelkezes nelkul, elfogadassal, toleranciaval es megelolegezett bizalommal.Mindig jusson eszedbe h neki pont olyan nehez mint neked, de mivel csak egy gyerek igy nehezebben eli meg/dolgozza fel.

Szoval igy hirtelen ennyi, telefonrol irok ugyhogy remelem a sok helyesirasi hiba kozott ki tudod bogaraszni a lenyeget. A lenyeg pedig az, h jo ember vagy a lelked melyen, csak meg erned kell, de menni fog ez:-))

2015. jún. 16. 21:28
 16/35 A kérdező kommentje:
9 és 10 köszönöm ezek értelmes válaszok. Nos az a helyzet hogy ez vadiúj nekem épphogy belecsöppentem. De azt azért hozzáteszem hogy nem gyűlölöm a kislányt. Ilyet sehol nem írtam. Csak inkább attól félek hogy valóban nem tudom leküzdeni magamban azokat az érzéseket amiket első hallásra kiváltott. Egyelőre nem tudom hogy ezzel az emberrel maradok e csak nagyon megijedtem. Ezek már komoly igazi életbeli problémák amivel én még nem találkoztam. Kezelnem kell valahogy.
2015. jún. 16. 21:29
 17/35 anonim ***** válasza:
5%
15 Szerinted mennyi ész kell ahhoz hogy az emberek rájöjjenek, hogy nem vagy más mint a kérdező, egy másik reg-en?
2015. jún. 16. 21:30
 18/35 Shai-Hulud ***** válasza:
85%

Féltékeny vagy. :)

Ettől még nem vagy rossz ember, bár a féltékenység nem egy pozitív tulajdonság.

Ha majd itt lesz az ideje, próbáld megismerni és megszeretni a lányt, hogy ne vetélytársnak érezd, hiszen NEM IS AZ. Bár ő is szereti ugyanazt a férfit, akit te, de máshogyan mint te - és a férfi is szereti őt is, de máshogyan, mint téged. Próbáld elfogadni, hogy nem osztoznod kell valakivel az ő szeretetén, mert nem ugyanazzal az érzéssel kötődtök hozzá.

Megvan az a veszély is, hogy a lány is hasonlóan érez irántad. Ha negatív megnyilvánulást tapasztalsz tőle, próbáld meg nem zokon venni, hiszen (gondold végig) talán ő is pont ugyanezt érzi veled szemben.

Nem lesz könnyű ezeket megbeszélnetek, de szerintem az a jó megoldás. Neked is, és neki is az a jobb, ha megismeritek egymást, és el tudjátok fogadni, hogy egyikőtök sem fog kevesebb szeretetet kapni a másik miatt.

Sőt, ha sikerül megismernetek egymást, és pozitív kapcsolatot kialakítani, azzal mindketten csak nyertek!

Addig meg ne féltékenykedj, hidd el, nem félteni kell a szeretetet, hanem táplálni!

2015. jún. 16. 21:34
 19/35 anonim ***** válasza:
4%
18 A gyerek anyja helyébe a közelébe nem engedném a gyereket.
2015. jún. 16. 21:35
 20/35 Shai-Hulud ***** válasza:
77%

Kedves 53%-os, köszönjük, hogy leírtad a véleményedet, de nem tudnál már eldugulni?

Mi a bánatos lóalkatrészért jó neked, hogy mindenáron szítod a feszültséget?

2015. jún. 16. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!