Egy anya miért teljesen vak és elfogult a lányával kapcsolatban?
Sajnos az ilyen anya számomra nem anya! Az exemnek a huga tiszta hisztis, állandóan káromkodott és mindentől kiborult....ezzel engem is kiborítva. Mikor beszéltem erről az anyjának félig elfogadta,félig nem. Aztán ahányszor történt valami incidens...akkor én voltam a gonosz nőci...a lányka az ártatlan. És itt is egy 51éves nőről van szó,aki a mai napig hagyja,hogy 20on éves lánya mellette aludjon...ami szerintem nem normális.....
sok nő nem veszi észre,hogyan kéne nevelni a gyermekét, ráhagyja hogy "kamaszkor", meg "majdelmúlik".....pedig nem fog!
Én nem szólok bele inkább és pont ezért,mert ő a sajátját védi, a gyermekét,vérét....hiába vagy barát és hiába akarsz jót! Vannak határvonalak,amiket nem szabad átlépni,mert ha nem tudod kinyitni a szemét, elveszthetsz egy számodra jó barátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!