Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet amit én most érzek a...

Mi lehet amit én most érzek a párom lányával kapcsolatban? (hosszabb)

Figyelt kérdés
14 éves gyönyörű lány. Sose találkoztam vele csak képeket láttam róla. Okos szép. Rohadtul ki van nyalva a se*ge. Most ballagott és olyan drága ajándékot kapott hogy mások diplomaosztóra nem vesznek ilyesmit nem hogy egy vacak 8. ballagásra... Sztem rongyrázás de ez most nem lényeg. Amikor arról van szó hogy a lány így meg a lány úgy, olyan furcsa ellenszenves érzelmeim vannak olyan keserű, kapálózó féltékenység amit még sose éreztem és ez megrémiszt. Hiszen ez egy gyerek. Sose láttam, hangját se hallottam még. Persze ő se tud rólam. Ahhoz még friss a dolog a párommal. De mérhetetlen irigységet érzek. Lehet hogy azért van mert az én szüleim nem voltak ilyen jók hozzám? Nekem nem volt elhalmozva a gyerekkorom és az apám alkoholista volt, anyám idegrendszeri betegségekkel még ma is küzd. Meg van egy bátyám aki régebben nem kímélt az ütésektől se ha úgy adódott. Ezek miatt lehet? Tudja valaki, hogy mi váltja ki ezt? Őszintén nem akarom hogy egy kislányra legyek irigy vagy ilyesmi legyen, de nem tudom irányítani az érzelmeimet. Párom persze még rá is tesz erre mert ő meglovagolja a problémákat nem megoldja. Sokszor nem érdekli velem mi volt ilyen koromban, mint aki szándékosan süket. Csak a gyerekéről hajlandó mesélni és csak azt, hogy milyen szép és jó minden nekik. Ez is miért van? Valaki? 25/L

2015. jún. 16. 21:13
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

A helyzet az, hogy egy nő a másik gyerekét mindig nehezebben tudja elfogadni, mint azonos esetben egy férfi.

Ha a gyerek lány, akkor meg különösen nehéz lesz, mert egyfajta 'rivalizálás' mindig lesz köztük. A korkülönbség pedig nem nagy a kérdező és a lány között, így még neccesebb.

Tapasztaltam mindezt, csak más szereplőjeként a történetnek.

Nem mondom, hogy lehetetlen megoldani, mert meg lehet. Viszont kell hozzá megfelelő érzelmi intelligencia minden szereplő részéről.

2015. jún. 22. 15:55
 32/35 anonim ***** válasza:
43%
Én is voltam kapcsolatban, házasságban 10-15-20 évvel fiatalabb lányokkal! Addig tökéletes amíg csak a szórakozás, és a jó szex kell. De ha komolyodik, valami mindig elromlik!
2015. jún. 22. 16:03
 33/35 Zohonyai Balázs válasza:

Ismét elolvastam az eredeti kérdést és azt gondolom, hogy a kérdező nem azt kérdezi, hogy mit csináljon? Egyrészt az okot firtatja, hogy miért van ilyen negatív érzése, másrészt azt írja, hogy nem akarja ezt érezni. Tiszteletben kell tartanunk a kérdező döntését, hogy nem felszámolni akarja a kapcsolatát, hanem megszabadulni az ehhez kapcsolódó negatív érzésétől. A válaszom erre irányult. A saját érzéseinket nem könnyű, de nem is lehetetlen befolyásolni. Senki nem vitatja, egy tiszta kapcsolat egyszerűbb, a kevesebb zavaró körülmény megkönnyíti az életet. Annyi bizonyos, ha nem sikerül ezt a negatív érzést leküzdeni, akkor el kell engedni ezt a kapcsolatot. Ám próbálkozás nélkül feladni sem volna helyes. Egy személyes találkozó a kislánnyal talán sok mindent világosabbá tenne és a bizonytalanságok is elmúlnának.

Kedves Kérdező! Hogy melyik utat választod, azt magad dönts el a saját érzéseidet követve, úgy vélem tanácsot csak annak kivitelezésében érdemes megfontolni.

2015. jún. 24. 16:29
 34/35 anonim ***** válasza:
47%

A 31-es válaszolónál ott a pont.

Soha nem fogod tudni elfogadni, nem tudsz mit csinálni.

nekem van mostohalányom, és nem jövünk ki, bár lehet hogy nálunk közrejátszik, hogy az anyja ellenem uszítja.

Amég kicsi volt és az anyja nem tartotta vele a kapcsolatot addig minden rendben volt, de amióta kamaszodik és az anyja is előkerült azóta sokat romlott a viszonyunk, látom, hogy lenéz engem és egyszer egy facebook üzenetből kiderült, hogy úgy emleget engem, hogy az apja k*urvája. :S

Na azóta mindennek vége lett.

Annyiból vagyok hátrányba, hogy velünk él a gyerek.

És nehogy azt hidd, hogy ez a pénzről szól, mert nem arról szól.

Ez csak a férfiról szól aki nem lehet teljes egészében a tied, plusz a gyerek valamilyen szinten híd az előző életéhez (az előző nőhöz). 28/N

2015. jún. 26. 07:18
 35/35 anonim ***** válasza:
utolsó.Nagyon jól látod,én vagyok az a válaszoló,aki írta az unokás sztorit.A gyermek(ek) valóban híd, és ahogy írtam el lehet válni,de az illető a régi életét nem tagadhatja meg,azaz a szülőtársi kapcsolatból nincs menekvés.Ha tetszik ha nem a ffi/nő mindig találkozik a volt házastársával ha a gyerek valahol összehozza őket pl.lagzi,keresztelő,ballagás stb.Úgyhogy tényleg nem könnyű.Én benne voltam,tudom mit beszélek.Utolsó előtt: te azért ezt te sem gondolod komolyan,hogy próbálja meg elfogadni és megismerkedni a kislánnyal?Szerinted ha kép alapján dühöt,utálatot,irigységet vált ki belőle a kislány,akkor gondolod hogy élőben minden rózsaszín ködben fog áradni?Hát nem.Lesz egy felszínes,beletörődöm,megpróbálom elfogadni a helyzetet kapcsolat,de a tüske mindig ott lesz.Az viszont tény hogy legalább adjon még pár hónapot a kérdező magának és legjobban az idő fogja eldönteni és nyilván ne a válaszaink alapján döntsön.De az is lehet már együtt sincsenek.Mi van veled kérdező?Írj egy pár sort hogy alakult azóta a helyzeted?Hogyan tovább?
2015. jún. 27. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!