Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?
Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…2022. szept. 18. 23:54
41/93 anonim válasza:
bakker, a másik kérdésnél az megy, hogy esküvő előtt éljetek együtt 100 évig, de gyerek előtt nyilván nemkell, elég 5perc
42/93 anonim válasza:
dehát a válás nem azonnal történik
Ja, csak vajon kinek a nevét kapja a gyerek?
43/93 anonim válasza:
Egyesek tényleg ennyire buták, hogy nem értik meg, hogy a válás évek alatt zajlik le? :D atya ég
44/93 anonim válasza:
Normális.Te nem vagy az.Valószínűleg az apja jobban törődik vele.Téged leköt az új szerelem,meg az új gyerek, ráadásul a nyakába is akarod varrni a kicsit.Nem kell neki segíteni semmiben vele kapcsolatban, semmi köze hozzá.És ha nem kezelnek óvodaskent,lehet hogy veled is megbeszélne dolgokat.Az apjának igaza van,ha akar, akkor úgyis szexel Jobb,ha normális körülmények között teszi,mintha a lépcsőházban kéne,mert tiltják.
45/93 anonim válasza:
"De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17."
. Mert abban a 3 évben mi történik?
Nem a lány hibája, ha ilyen a hozzáállásod, ezért nem mer őszinte lenni.
46/93 anonim válasza:
Az a baj, hogy az anyuka a 1,5 éves gyerek szellemi szintjén van.
47/93 anonim válasza:
Mi az egyáltalán, hogy kialkudta, hogy hétvégén az apjánál lehessen? Tudod, attól hogy elváltatok, apja is van a gyereknek, nem alku kérdése vagy a te szívességed, hogy láthatja az apját.
48/93 anonim válasza:
Valamiért nem szeretne erről veled beszélni és/vagy nem bízik benned valamiért.
Milyen vele a kapcsolatod, hogy zajlott a válás/szétválás?
50/93 anonim válasza:
"Most van egy 1,5 éves fiam, aki sok energiát leköt, és a lányom nem igazán hajlandó vele segíteni. "
Segítsen a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!