Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?
Legalább az apja normális, ha már te nem vagy az.
Nem csodálom, hogy oda akar költözni.
Élje ki magát, amíg fiatal.
Legyen egy olyan szülője, aki ezt megérti, és tudnak nyíltan beszélni ezekről is.
Tanuljon, bulizzon is kicsit, legyen barátja.
Kialkudta, hogy az apjánál lehessen hétvégente? Micsoda nagylelkű édesanya vagy, hogy a saját apjához elengeded a majdnem felnőtt lányodat, ahelyett, hogy a te gyerekedet pesztrálná, de tényleg! Hisz kutya kötelessége lenne, neki szülted, az ő kérésére. Ja nem.
Hogy nem veled, meg az új családoddal akarja tölteni a szabadidejét, azon semmi csodálkozni való nincs. Ha az eredeti családban élnétek is a barátnőivel meg a barátjával lógna 17 évesen.
Én sem akartam soha otthon lenni,mert gyűlöltem anyám pasiját. Volt olyan,hogy inkább a szakadó esőben bicikliztem,vagy órákat sétáltam a téli mínuszokban az utcán,csak ne kelljen otthon lennem. Nekem nem nagyon volt hova menni,de én is költöztem volna. És már az én fiatal koromban is tök normálisnak számított,ha valakinek 17 évesen pasija volt és szexelt. A '90-es évekről beszélünk.
Apukának meg igaza van,úgyis szexelni fognak akárhol is,akkor már inkább otthon,nyugiban,biztonságban csinálják.
Arra is kíváncsi lennék, milyen programok azok, amikre egy 16 éves nemet mond, és inkább otthon marad. Gondolom gyerekkoncertre mentek meg hasonlókra, az neki érthetően érdektelen.
Volt valaha, hogy őt érdeklő rendezvényre mentetek?
11:55
Nem e? 14 voltam én is mikor először... (lehet lepontozni prűd népség 😘)
17 évesen, ha kellően vigyáznak, miért ne? Még jó, hogy nem azt írjátok, hogy várjon az esküvőig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!