Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
 31/93 anonim ***** válasza:
71%
Kit érdekel, hogy te elválltál-e vagy sem? Nem minden rólad szól baba. Rossz nézni a vergődésed
2022. szept. 19. 04:46
 32/93 anonim ***** válasza:
64%

:D egyelek meg.

amúgy mi a bánatnak veszekszünk egy nyilvánvalóan kamu kérdés alatt...

2022. szept. 19. 05:02
 33/93 anonim ***** válasza:
33%
Itt gyakorin minden kérdést kamunak titulálnak, amit nem tudnak megválasszolni és ezen behisztiznek.
2022. szept. 19. 05:06
 34/93 anonim ***** válasza:
80%

Megválaszoltuk, de sztem akkor is kamu.

a stílus annyira jellegzetes

mondjuk, ez legalább pörög, de a kérdező eltűnt

2022. szept. 19. 05:12
 35/93 hosszúhajú ***** válasza:
22%
én leszek középen - látom. mert én megértem az anyát, elvégre is olyan fontos dolgok derültek ki, amiről ő nem tudott. ez fájó. való igaz, nem ilyen körülmények közt kéne leforrázni vele. a másik oldal viszont az, hogy nyilván oka van annak hogy anyunak nem mondja el. itt pedig biztos anya, vagy anya és a párja alakították a dolgokat úgy, hogy a lánynak eszébe sincs beszélni róla. szóval az hogy nem beszélt róla, megértem. amit nem, hogy kicsit érzékenyebben illene közölni az anyával, hogy tök kihagyják mindenből. hiányolok valamiféle kommunikációt. a történések normálisak, csak az hogy anyut ennyire megkerülik, altatják, ez nem éppen tiszteletet kifejező, hogy ilyen dolgot se osztanak meg vele. az apalánya kapcsolatuk normális, de az a viselkedés hogy mellőzve kezelnek az nem. mond meg kedvesen, hogy nem akarsz turkálni a lányod életébe, de jól esne neked ha azért nem hagyna ki téged életének fontosabb részeiből. rákérdeznék hogy miért érzi úgy hogy erről nem beszélhet veled.
2022. szept. 19. 05:27
 36/93 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem engeded már most az apjához költözni, ha mindenkinek jobb lenne úgy?

Miért kellene a kistesót pesztrálnia?

2022. szept. 19. 05:39
 37/93 anonim ***** válasza:
89%

“ Most van egy 1,5 éves fiam, aki sok energiát leköt, és a lányom nem igazán hajlandó vele segíteni. Néha vigyáz rá, de ennyi, a páromat meg szintén nem kedveli”

Eddig félig elhittem, itt kezdett nagyon ismerőssé válni a sztori

2022. szept. 19. 05:58
 38/93 anonim ***** válasza:
92%

Igen, normális.

Sőt, örülnöd kellene, hogy ha már rád nem számíthat, benned nem bízhat, valaki van, akire igen.

2022. szept. 19. 06:11
 39/93 anonim ***** válasza:
87%

3 éve váltunk el az apjával. Most van egy 1,5 éves fiam

Gondolom, szegény lány nem attól akar tanácsot kérni, akinek a válás után elég 8-9 hónap és már terhes is.

2022. szept. 19. 06:14
 40/93 anonim ***** válasza:
42%
"dehát a válás nem azonnal történik"
2022. szept. 19. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!