Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?
Persze h lapít.
megcsalta az apukát, a lánya meg tapsikoljon a latornak meg a közös gyereknek
"3 éve váltatok. Gyerek 1,5 éves és 9 hónap, míg megszületik. akkor apu mellett már megvolt a kani?"
3 éve mondták ki a válást, nyilván már előtte külön mentek, mert halkan megjegyzem, hogy egy válás nem megy le pár hét alatt, legalábbis a példa amit látok, már több mint fél éve beadták és még mindig nem volt tárgyalás belőle... szóval ....
Pont akartam írni, hogy kimaradt a "nemsegítatesókörül", de látom, behoztad a lemaradást. :D
Még jöhetett volna a nem akar velünk nyaralni, de én mégis magunkkal vittem; és a vettem neki egy barbit, de nem örült neki, nem hálátlan?
Ez az "anyuka nem tud semmiről", "volt férj hirtelen felvilágosítja", "anyuka kiakad & balhé van" típusú kérdés is sokszor előkerül itt az oldalon.
A forgatókönyv mindig ugyanaz. A kérdés legtöbbször "magára hagyódik".
Ismeretes még a "volt férjem tájékoztatott, hogy hajnalig bulizik, részegeskedik, én ezt nem tudtam, nálam sose csinált ilyet", "velem semmit nem beszélt meg, leordítottam mindkettőt" típusú válasz-özön generáló téma is.
“ válás az, amikor szétmennek, vagy ti az óra percet nézitek, hogy mikor került pecsét a papírra? jaj már”
Ennyire ne akard már belemagyarázni a h.lyeséged, miután jól beégtél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!