Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
 21/93 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem volt anya az eletemben, de ha olyan lett volna, mint te, ossze teszem a ket kezem, hogy igy alakult. Ne csodalkozz, hogy a gyereked nem ker beloled.
2022. szept. 19. 00:57
 22/93 anonim ***** válasza:
90%

Persze h lapít.

megcsalta az apukát, a lánya meg tapsikoljon a latornak meg a közös gyereknek

2022. szept. 19. 00:58
 23/93 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is kamu, legalábbis nagyon remélem… 😀
2022. szept. 19. 01:02
 24/93 anonim ***** válasza:
76%

"3 éve váltatok. Gyerek 1,5 éves és 9 hónap, míg megszületik. akkor apu mellett már megvolt a kani?"

3 éve mondták ki a válást, nyilván már előtte külön mentek, mert halkan megjegyzem, hogy egy válás nem megy le pár hét alatt, legalábbis a példa amit látok, már több mint fél éve beadták és még mindig nem volt tárgyalás belőle... szóval ....

2022. szept. 19. 01:03
 25/93 anonim ***** válasza:
88%
Ez a téma nem volt már? Csak a korábbi ugyanilyen kérdésben a kislány nem szimplán bepasizott, hanem bulizni járt és cigizett, amit apu vett neki.
2022. szept. 19. 01:04
 26/93 anonim ***** válasza:
93%

Pont akartam írni, hogy kimaradt a "nemsegítatesókörül", de látom, behoztad a lemaradást. :D

Még jöhetett volna a nem akar velünk nyaralni, de én mégis magunkkal vittem; és a vettem neki egy barbit, de nem örült neki, nem hálátlan?

2022. szept. 19. 01:06
 27/93 anonim ***** válasza:
81%
válás az, amikor szétmennek, vagy ti az óra percet nézitek, hogy mikor került pecsét a papírra? jaj már...
2022. szept. 19. 01:37
 28/93 anonim ***** válasza:
95%

Ez az "anyuka nem tud semmiről", "volt férj hirtelen felvilágosítja", "anyuka kiakad & balhé van" típusú kérdés is sokszor előkerül itt az oldalon.

A forgatókönyv mindig ugyanaz. A kérdés legtöbbször "magára hagyódik".

Ismeretes még a "volt férjem tájékoztatott, hogy hajnalig bulizik, részegeskedik, én ezt nem tudtam, nálam sose csinált ilyet", "velem semmit nem beszélt meg, leordítottam mindkettőt" típusú válasz-özön generáló téma is.

2022. szept. 19. 03:50
 29/93 anonim ***** válasza:
31%

“ válás az, amikor szétmennek, vagy ti az óra percet nézitek, hogy mikor került pecsét a papírra? jaj már”

Ennyire ne akard már belemagyarázni a h.lyeséged, miután jól beégtél :D

2022. szept. 19. 04:09
 30/93 anonim ***** válasza:
37%
Hát tényleg jól beégtem, nekem még nem sikerült elválnom, brühühü! Tényleg mennyivel felettem állsz, te elhagyott pinuska. :) Örülj!
2022. szept. 19. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!