Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
90%

Értem, ennek ellenére nehéz elvonatkoztatnom attól, hogy "kreált szituáció" miatt emberek egymásnak esve sértődnek meg stb.

Ugyanez a "Petrás" kérdező írt ki másik kreált szituációs kérdést.

2022. szept. 20. 10:29
 92/93 anonim ***** válasza:
98%

Imadom az ilyen jajj a lanyom ilyen-olyan.

Hat bmeg nem te nevelted?

Ha beszelni se akar veled akkor szar anya voltal es most szívsz ez a következménye.

Kérsz meg felvilágosítást?

2022. szept. 20. 15:27
 93/93 anonim ***** válasza:
97%
Mit kell ezen hisztizni? A volt férjed egy nyitott gondolkodású illető akinek minden gond nélkül sikerült egy szép kapcsolatot kiépítenie a saját lányával. Nekem meg nem. Ezért ne másokat hibáztass.
2022. szept. 25. 00:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!