Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális a lányom...

Szerintetek normális a lányom és az apja kapcsolata?

Figyelt kérdés
A hétvégén a lányom az apjánál volt, minden hétvégén ott van, mert kialkudta. Ahogyan az apja hazahozta beszéltem vele, hogy nála is ennyit nyomkodja-e a telóját, mert itthon folyton azon lóg, pedig eddig nem volt ilyen. Erre a volt férjem mosolyogva közölte, hogy “ez természetes mikor az ember szerelmes, mi is folyton telefonáltunk és anyukád kivolt tőle”. De mi akkor 20 évesek voltunk, nem 17. És akkor rákérdeztem, hogy mégis honnan gondolja, hogy szerelmes, erre mondta, hogy barátja van, és már aludt is ott a srác nála, és nagyon helyes, kedves gyerek. És hogy azt hitte tudom. De én nem tudtam, hogy van barátja, itthon folyton a szobájában van, és ha nem, mindig megkapom, hogy az apjánál mennyivel jobb minden, és amint 18 lesz oda fog költözni. Szóval tudom, hogy nem szeret itthon lenni, meg a páromat és picit sem igazán kedveli. De hogy eltitkolja előlem, hogy barátja van, az apjának meg elmondja, sőt már ott is aludt a srác. És amúgy megkérdeztem a volt férjemet, hogy mégis hogyan gondolta, hogy ott alszik a srác, erre mondta, hogy ha szexelni akarnak, úgyis megoldják, legalább ágyban csinálják, és ha baj van, akkor ott van közel, és tudnak szólni. És tudja, hogy Petra szólni fog, ha van valami, mert beszélgetnek erről. Én szörnyen mérges vagyok, és mind a kettejüket jól leszúrtam, hogy mégis mit gondolnak…
2022. szept. 18. 23:54
 11/93 anonim ***** válasza:
98%
Ez igen a párodtol van egy kisfiad ezért hanyagolod a lányodat???gondolom a kicsivel kivételeztek a nagynak meg kuss van,a másik meg hogy nem neki szülted a gyermeket ha nem magadtóknak ne rá hárisd már a felelőséget
2022. szept. 19. 00:13
 12/93 anonim ***** válasza:
64%
Szegény lány. Lassan ő van szülőkorban, te meg vénségedre odapottyantasz neki egy kistesót. Képzelem, hogy éghet a feje a suliban miattad. Gondolom azt hitted, hogy ezzel megfoghatod az új bikát. Hát tévedsz, gyerekkel max. elkergetni lehet őket. És még a lányod "hisztizik", vele van baj, nem az egybites anyjával...Uram atyám.
2022. szept. 19. 00:18
 13/93 anonim ***** válasza:
90%

"Nem egyedül neveltem, csak 3 éve váltunk el az apjával. Most van egy 1,5 éves fiam,"

Az mi komoly, számoltok?

Pár hónapja volt együtt az új bikával, de már egyből bekapta a legyet. De az is lehet, hogy már az első alkalommal. :D

Úristen, milyen nemnormális nőstények vannak...

2022. szept. 19. 00:20
 14/93 A kérdező kommentje:
Nem pár hónapja voltunk együtt, de ez mindegy is, nem tartozik ide…
2022. szept. 19. 00:22
 15/93 anonim ***** válasza:
78%
De a stílus alapján van egy olyan érzésem, hogy mitomániásunk legújabb agyszüleményét olvashatjuk...
2022. szept. 19. 00:22
 16/93 anonim ***** válasza:
88%

"Nem pár hónapja voltunk együtt, de ez mindegy is, nem tartozik ide…"

3 éve váltatok. Gyerek 1,5 éves és 9 hónap, míg megszületik. akkor apu mellett már megvolt a kani? :D Büszke lehetsz magadra. Ha a lányod a te génjeidet örökölte, még örülhetsz, hogy csak a barátjával dug apunál és nem pedig az utcasarkon áll.

2022. szept. 19. 00:24
 17/93 anonim ***** válasza:
92%
Szégyelld magad kérdező hogy csak ki használod a lányodat és egy csepp szeretetet sem mutatsz felé az ilyen nőket felkéne jelenteni a gyámügynél, ki tudja hogy bàntok aval a szegény lànyal
2022. szept. 19. 00:29
 18/93 anonim ***** válasza:
90%
Nem furcsa nektek hogy semmire nem válaszol??lapít mert nem tud értelmes választ adni,
2022. szept. 19. 00:37
 19/93 anonim ***** válasza:
83%
Sztem kamu
2022. szept. 19. 00:41
 20/93 anonim ***** válasza:
96%

Sajnálom, de teljesen normális!

Ott kezdődik a probléma, nem vagy vele bizalmas viszonyban, hogy a párodat nem kedveli, össze sem kellett volna jönni vele, ezt tetézve laza apuval esélyed sincs.

Te mit gondolsz? Nyilván 1,5 éves gyerek mellett nem egyszerű, de a kamaszra 100x annyi energiát kellett volna fordítani, ha mobilt nyomkod, bevonul a szobájába, hogy egészséges viszonyt tudj kialakítani, ezek szerint nem tetted.

2022. szept. 19. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!