Az egy dolog, hogy odamész. Azon gondolkoztál, hogy apukád mit fog szólni, ha nem leszel otthon, és főleg, ha hazamész, akkor milyen következménye lesz ennek?
2022. aug. 15. 20:42
112/209 anonim válasza:
#102 volt legjobb barátnőm 14 évesen csinálta ezt egy 23 éves férfival. A pasi előadta neki hogy halálos beteg, depressziós, és öngyilkos hajlamú. Barátnőm meg suliba menetel helyett elszökött hozzá, nem tudom hány városon át, mert annyira szerelmesek voltak egymásba. A srác baromi jól járt mert dugtak egy jót (előtte meg volt egy lelki szemetese), csak aztán közölte a csajjal hogy kapcsolatot nem akar, de dugni legközelebb is jöhet. Szerencsétlen szülei már a rendőröket is hívták, konkrétan egy porszem sem maradt a köztük lévő bizalomból, és nem is jött helyre a kapcsolatuk hónapokig. Azóta nem tudom mi van vele, már nem beszélünk. Szóval baromira megérte neki.
2022. aug. 15. 20:52
113/209 anonim válasza:
Ha megszöksz, akkor apád jelentheti a rendőröknek. Utána állandó család segítőt kapsz. Jo buli lesz. Minden lépésedet nézi majd a helyi család segítő. És ez nem legenda. Családomban volt ilyen. Csaj 18 éves koráig wc- re sem ment egyedül.
2022. aug. 15. 21:09
114/209 anonim válasza:
Ha a kis libának megér annyit egy dugás hogy ri.bancnak nézze a családja, hajrá.
2022. aug. 15. 21:29
115/209 anonim válasza:
Ott is fogsz aludni?
Kíváncsi leszek mindenképpen, hogy apád mit fog ehhez szólni.
De mindenképpen vigyázz magadra!
Ha tényleg meg is vagy győzödve a srácról, akkor is legyél észnél, az utázásnál is, és a srácnál is, vigyázz magadra!:>
2022. aug. 15. 23:06
116/209 anonim válasza:
És a lovagod miért is nem akarja a köztes városban lévő talit?
Mondjuk Pesten találkoztok, pizza egy kis séta,beszélgetés aztán mindketten hazamentek.
Ez így még mindig sokkal biztonságosabb ha már annyi eszed van hogy nem bírod felfogni hogy miért rossz ötlet ez az egész.
2022. aug. 15. 23:20
117/209 anonim válasza:
Én ilyenkor kamuztam valamit hogy barátnőkhöz megyek vagy hasonló
2022. aug. 15. 23:33
118/209 anonim válasza:
#117 És elutaztál ész nélkül az ország másik végére, egy nem túl jó hírű településre, egy tulajdonképpen vadidegenhez ott aludni?
Vagy helyben randiztál valakivel, akit ismertél személyesen is?
Mert a kettő nem ugyanaz.
A pasi ki tudja hány naív lányt csábít. Tulajdonképpen nem hülye, mert helybe mennek, és nem kell fizetni sem...
Felnőtt fejjel, ha az ember akarja, akkor meg lehet oldani a személyes találkozást köztes településen is.
Miskolcról is utaztak már fel Pestre, mert nekünk az volt köztes pont.
2022. aug. 15. 23:44
119/209 anonim válasza:
Egy igazi nő sosem utazna egyoldalúan ennyit egy férfihoz, ahogy egy igazi férfi nem is kérne, várna ilyet.
Jó kis tanulópénz lesz ez.
Paprikasprayt, óvszert vigyél, valaki baráttal beszéld meg, hogy egy-két óránként bejelentkezel, ha nem, akkor tudja, hogy baj van, és szóljon apádnak vagy a rendőrségnek. Jobb az elővigyázatosság, főleg,
hogy nagyon rossz környékre mész, a sráccal meg sosem találkoztatok.
2022. aug. 15. 23:56
120/209 anonim válasza:
Én csak egy dolgot nem értek - egy korábbi válaszomban már utaltam rá: a Kérdezőben fel sem merül, hogy a személyes találkozás alkalmával kiderül, hogy nincs meg közöttük a "kémia"? Miért kell egyből fizikai síkon is kitárulkozni? (Így persze, hogy nem akarja a köztes találkozást egyikőjük sem.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!