Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/209 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező az a bizonyos zászló nemcsak piros de vérbe van áztatva és lángokban áll.

Legyen annyi eszed hogy nem futsz bele tátott szájjal a f@szerdőbe és hogyha annyira ellene van még a köztes városban lévő talinak is akkor letiltod mindenhol a francba.

Mert épp ideje észrevenni hogy át akar b@szni mint a kakit a palánkon.

2022. aug. 15. 23:59
 122/209 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező, azegy dolog, hogy milyennek gondolod a srácot, de az nem zavar, hogy egy felnőtt, dolgozó, fizetéssel (és fizetett szabadsággal) rendelkező gavallér annyiba se veszi a zsebpénzes 16 éves, fiatalkorú szerelmét, hogy ő emelje fel a s.eggét, és ő vonatozzon 6 órát az ő városába első találkozásra? Tényleg ennyire OK neked, hogy helybe menő csicskari.bancként viselkedsz, és őt ez semennyire se zavarja, mert ő fááááradt? Te tényleg ennyire korlátolt vagy?

És igen, ha már rákérdezték: én speciel saját tapasztalaból írtam, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar, pontosítok: telefonon is azt mond, amit hallani szeretnél, amivel meg meg lehet hatni egy tapasztalatlan, szeretetéhes lányt. Majd megtapasztalod Te is, sajnos ez olyan, hogy az okos más kárán tanul, a hülye meg a sajátján. Én is csináltam online társkeresős dolgok kapcsán olyasmit, amitől ma már a hátam égnek áll a szőr, és mai fejemmel tudom, mennyire hülye voltam, csak tudod, én nagykorúként, saját felelősségemre, a szüleimtől 100km-re élve, és nem úgy, hogy még apám felelt értem a törvények előtt. És vertek bizony át rendesen olyan kenyérre kenhető emberek, olyan szöveggel...amit aztán, amikor véletlen a gépemen bejelentkezve maradt (és én már egyébként is szabadulni akartam, mert addigra kiderült ez), hogy akkor még az iwiw nevű őskorszaki portálon egyszerre vagy 5 lányt fűzött ugyanolyan kamu szöveggel, hősszerelmes előadva úgy, hogy az életben nem találkoztak...Én is egy lehettem annak idején a sorban, és vsz. azért én lettem a befutó, mert én voltam egyedül olyan h.ülye, hogy leálljak vele, elhittem, amiket összekamuzott, meg a nagy szavakat. Mert nem gondoltam volna, hogy van ember, aki ilyesmit összehazudik, de hidd el, van. És a Te kanodban tudod mi az abszolút gyanús, és teljesen átlátszó? Amit fent leírtam! Egy pasi, aki valamire is tartja azt az embert, aki fontos neki, nem hozza olyan helyzetbe, márcsak udvariasságból sem, amilyenbe ő téged akar! Hosszabb távon meg mit is akarnál egy olyantól, akinek meg munka mellett esetleg annyi pénze sincs (és/vagy ideje), hogy elmenjen hozzád? Ne legyél már ennyire hü.lye, vagy legalább várj addig, amíg nem apádnak okozol vele fejfájást!

2022. aug. 16. 06:31
 123/209 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, álljatok le! A kérdező írta, hogy nem tudja elképzelni róla. Hiába osszuk meg a tapasztlatainkat vele, nem hisz nekünk. Majd ha elrabolták, bedrogozták, megerőszakolták, majd eszébe fog jutni, mekkora hülyeséget csinált.

Az apját sajnálom egyedül, hogy ilyen hülye lánya van. Remélem, az itt válaszadóknak nincs, nem is lesz ilyen gyereke!

2022. aug. 16. 11:17
 124/209 anonim ***** válasza:
8%
Valóban nagy hülyeség amit a kérdező csinálni akár de nekem ez ilyen végső elkeseredettségnek , utolsó utáni megoldásnak tűnik a részéről mert ahogy én értelmezem az édesapja nem engedi sem a köztes helyszínt sem azt hogy a srác menjen hozzájuk.
2022. aug. 16. 11:44
 125/209 anonim ***** válasza:
17%
Amúgy én is veszprémi vagyok. Ég és föld a különbség Ozdhoz képest.
2022. aug. 16. 11:45
 126/209 anonim ***** válasza:
100%

Nem, 124-es, a fiú nem akar máshol találkozni.

Te meg, kérdező, olyan híres leszel, mint a húsos csontos nő. :D

2022. aug. 16. 11:52
 127/209 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan érzésem, hogy fog még sírva kiírni kérdést, de ne legyen igazam!
2022. aug. 16. 11:56
 128/209 anonim ***** válasza:
100%
Én se engedném. Egy tizenévesenek, sőt sokszor a felnőtteknek sincs sokszor belátásuk dolgokra, pláne ha szerelmesek. Hiába pofázzuk, hogy a csávó átveri, nem akarja elfogadni. Akkor menjen. Gondolom a csávó támogatja, hogy átverje az apját, aki eltartja őt, nem hiszem, hogy veri vagy ilyesmi, de bárhogy is, ha tényleg szeretné őt a csávó, eljönne, nem a kifogásokat keresné!
2022. aug. 16. 12:00
 129/209 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, milyen "férfi" lehet egy olyan ember, aki elvárja, hogy lány utazzon oda hozzá fél országon keresztül.

Lesz még ebből sírás-rívás...

2022. aug. 16. 12:04
 130/209 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, milyen "férfi" lehet egy olyan ember, aki elvárja, hogy lány utazzon oda hozzá fél országon keresztül.

Pont olyan senkiházi, amilyentől az apja óvná, meg aki miatt mindenki próbálja itt jobb belátásra téríteni.

2022. aug. 16. 12:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!