Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Figyelt kérdés
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
2022. aug. 14. 17:44
162/209 anonim válasza:
Megvárt téged a vonatállomáson? Milyen volt élőben az ipse?
163/209 anonim válasza:
Az még jó, hogy taliztatok meg minden megy de kérdés, hogy hazaérsz e épségben, vagy egyáltalán haza érsz, ezt írd még meg majd.
164/209 anonim válasza:
158-as Persze, teljesen életszerű, hogy vacsora közben írogatsz!
Nem akarsz az ágyból szelfit küldeni?
165/209 A kérdező kommentje:
Nyilván... Nagy szerencsém van ezek szerint .
2022. aug. 17. 21:10
166/209 anonim válasza:
Nincs nagy szerencséd. Ha igaz lenne baromi unalmas pasit fogtál volna ki.
168/209 anonim válasza:
Én azt is el tudom képzelni, hogy a kérdezőnek a pasija írkál a kérdező nevében. Nekem is elképzelhetetlen, hogy annyira szuper minden, és a vacsi közben ír.
169/209 anonim válasza:
Ez pont nem jutott eszembe előző, de simán benne van a pakliban. 😪Csak remélni tudjuk, hogy nincs baj, feltéve, ha tényleg elment hozzá.
170/209 anonim válasza:
Kérdező, most biutos el vagy ámulva a rózsaszín ködtől, de akkor is légy óvatos!
Még nem teljesen ismered a csávót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!