Anyum nem akar elengedni a vonattal mit tegyek?
Ezt a fővonalas dolgot nem értem.
De, menj másfelé ki az állomásra. Csak ki lehet kerülni, a kutyás házat. Gondolom mások is járnak vonattal. Azok közül eddig mennyit ettek meg a kutyák?
Kedves Kérdező!
Ha be vannak zárva a kutyák, nem valószínű, hogy megtámadnak.
Off: Én 36 éves nő vagyok. Sokáig 12 éves koromban utaztam legutóbb vonattal. Aztán 34 éves koromban legközelebb. Nekem rossz emlékeim voltak gyermekkoromban a vonattal kapcsolatban: kietlen, puszta, barátságtalan táj, gyanús egyének, és áporodott bagószag még a nemdohányzó fülkékben is. Ennek ellenére, felnőttként kellemesen csalódtam. Nincs az a tömegnyomor, mint a buszon, és a vonatok is tisztábbak, mint régen.
On: Mivel nem írtad a korodat, ha nagykorú vagy, menj csak el bátran. És mondd Anyudnak azt, hogy fővonalon mentél. Nem kell Neki mindent tudnia.
Segítek.
A telefonodra le tudod tölteni ingyenesen a play áruházból a kutyariasztó frekvenciát.
Utána már mehetsz egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!