Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l
Meg ne tedd! Ne hogy elszökj otthonról.. gondolj arra, hogy tönkre tennéd a szilveszterüket a szüleidnek, mert kvázi azon lennének, hogy mi a franc van veled, hol lehetsz.
Ennyire nem lehetsz önző.
Szerintem 15 éves lánynak még otthon a helye. Ha nekem gyerekem lenne, és olyan idős lenne mint te, biztos hogy nem engedném el itthonról. Mert az élet nem csak a bulizásról szól, meg hogy a haverokkal legyünk.
Azért nem engednek el, mert még csak 15 éves vagy. Épphogy betöltötted azt a kort, amikor is már nem vagy teljesen kiskorú.
És a korábbi tapasztalatok alapján még jogos is, hogy nem engednek el.
Amúgy ennyi idősen engem sem engedtek és így utólag belegondolva, jól is tették.
Majd ha 17-18 éves leszel és látják rajtad, hogy elég felelősségteljes vagy hozzá, akkor majd mehetsz.
A család sokkal fontosabb mint a barátok! Mert a családodra, (persze abban az esetben, ha normálisabbak, és kiállnak melletted) mindig számíthatsz, de a barátokra nem.
És azért annyi lehetne benned, hogy tiszteletben tartod a döntésüket és nem nyafognál.
Mert szerintem ők iskoláztatnak nem a barátaid, ők adják az ételt is a szádba.
Nekem ma már se a karácsony, se a szilveszter nem jelent semmit. Ugyan olyan mint a többi.
És a barátaiddal ezen kívül szerintem akkor vagy, amikor akarsz. Legalább az ilyen dolgokat a családoddal akarnád megélni. Mert sokszor a barátok is csak cserben hagynak, nem mindig és nem mindenkire lehet számítani.
Még van pár nap.
Szülőkkel beszélni, ha összeismerteted őket a vendéglátó szülőkkel, engednének-e a tiltásból?
mindenkit elengedtek, ezért te is menni akarsz.
Ha mindenki sorban leugrana egy hídról, csak mert jó buli, de benne lenne az a veszély hogy rosszul érkezel és kitörne a nyakad, ugranál?
Ez ugyanolyan. Csak a nyaktörés a sárga földes részegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!