Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem akar elengedni...

Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l

Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak

2016. dec. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
13%
Szokj el otthonrol enis azt csinaltam 14 evesen.19/l
2016. dec. 25. 17:56
 2/65 A kérdező kommentje:
Hat vegulis nem rossz otlet irok osztalytarsamank hogy hallod kene egy fuvar (mivel nem egy faluban lakunk)😂😂
2016. dec. 25. 17:58
 3/65 anonim ***** válasza:
55%

Meg ne tedd! Ne hogy elszökj otthonról.. gondolj arra, hogy tönkre tennéd a szilveszterüket a szüleidnek, mert kvázi azon lennének, hogy mi a franc van veled, hol lehetsz.

Ennyire nem lehetsz önző.

Szerintem 15 éves lánynak még otthon a helye. Ha nekem gyerekem lenne, és olyan idős lenne mint te, biztos hogy nem engedném el itthonról. Mert az élet nem csak a bulizásról szól, meg hogy a haverokkal legyünk.

2016. dec. 25. 18:00
 4/65 anonim ***** válasza:
66%
Maradj otthon! 15 évesen még korai bulizni. Hiába bántad meg. de szilveszterkor nem úsznád meg ivás/berúgás nélkül.
2016. dec. 25. 18:02
 5/65 anonim ***** válasza:
70%

Azért nem engednek el, mert még csak 15 éves vagy. Épphogy betöltötted azt a kort, amikor is már nem vagy teljesen kiskorú.

És a korábbi tapasztalatok alapján még jogos is, hogy nem engednek el.

Amúgy ennyi idősen engem sem engedtek és így utólag belegondolva, jól is tették.

Majd ha 17-18 éves leszel és látják rajtad, hogy elég felelősségteljes vagy hozzá, akkor majd mehetsz.

2016. dec. 25. 18:03
 6/65 anonim ***** válasza:
39%

A család sokkal fontosabb mint a barátok! Mert a családodra, (persze abban az esetben, ha normálisabbak, és kiállnak melletted) mindig számíthatsz, de a barátokra nem.

És azért annyi lehetne benned, hogy tiszteletben tartod a döntésüket és nem nyafognál.

Mert szerintem ők iskoláztatnak nem a barátaid, ők adják az ételt is a szádba.

Nekem ma már se a karácsony, se a szilveszter nem jelent semmit. Ugyan olyan mint a többi.

És a barátaiddal ezen kívül szerintem akkor vagy, amikor akarsz. Legalább az ilyen dolgokat a családoddal akarnád megélni. Mert sokszor a barátok is csak cserben hagynak, nem mindig és nem mindenkire lehet számítani.

2016. dec. 25. 18:06
 7/65 A kérdező kommentje:
Ertem en hogy mit mondtok de basszus mindenkit elengedtek es meg csak sokan sem lennenk es amugy azota nem is ittam semmi alkoholt mert egyszeruen rosszul vagyok tole
2016. dec. 25. 18:06
 8/65 anonim ***** válasza:
66%
Fogadd el a szüleid döntését, és nehogy elszökj otthonról. Őszintén, ha nekem lenne egy 15 éves lányom, én sem engedném el szilveszterezni a "haverokkal". Várj vele még pár évet.
2016. dec. 25. 18:07
 9/65 anonim ***** válasza:
77%

Még van pár nap.

Szülőkkel beszélni, ha összeismerteted őket a vendéglátó szülőkkel, engednének-e a tiltásból?

2016. dec. 25. 18:09
 10/65 anonim ***** válasza:
61%

mindenkit elengedtek, ezért te is menni akarsz.

Ha mindenki sorban leugrana egy hídról, csak mert jó buli, de benne lenne az a veszély hogy rosszul érkezel és kitörne a nyakad, ugranál?

Ez ugyanolyan. Csak a nyaktörés a sárga földes részegség.

2016. dec. 25. 18:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!