Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l
Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak
A nővérem barátnője orvos és mondta, hogy múltkor volt valami buli, majd onnan 10ből 10 ember vérzett, az egyiknek valami üveg állt bele a hátába, vagy a lába törött el meg ehhez hasonlók.
Nem biztos, hogy ez pont veled történik meg, de van rá esély.
2016. dec. 26. 11:46
52/65 anonim válasza:
Arra is van esély,hogy az utcàn elüt egy autó,ennyi erővel ne is engedjük ki a gyereket egyedül vagy 18-20 éves koràig.A vàlaszok alapjàn érthető hogy miért van ennyi életképtelen fiatal manapsàg..
2016. dec. 26. 12:10
53/65 anonim válasza:
#52 igen, megvan rá az esély. Viszont tisztán sokkal hamarabb elugrassz előle, mint csontrészegen
2016. dec. 26. 12:16
54/65 anonim válasza:
Te rontotad el mert multkor részegre ittad magad,most hiába akarnál szilvezterezni barátokal nem fog menni mert szüleid nem biznak meg bened.hogy jozan maradsz .
Én amugy sem engedném el lányomat ilyenkor bulizni csak nagyon jol ismert barátokhoz,barátnökhöz illetve szüleikhez.ezt tanuld meg hogy te lány vagy igy téged jobban féltenek .
2016. dec. 26. 12:33
55/65 anonim válasza:
48as, annyira hányinger ha valaki a b.meget kötőszónak használja mint te. Csoda hogy apád nem osztott ki pár pofont az undorító beszédstílusod miatt. Tudom hogy iszonyat menő, meg király arc vagy(szerinted). Én a szüleid helyében elkaparnám magam, ha a gyerekem így beszélne, nemhogy bárhova is elengedjem. És az az agyhalott, aki nem tud emberi módon kommunikálni.
2016. dec. 26. 13:45
56/65 anonim válasza:
Valamint elegem van abból is, hogy szilveszterkor kint van az ovi, tele van minden 14-16 éves nagyon menő arcokkal akiktől moccanni se lehet, holott még otthon lenne a helyük, nem a városban részegeskedni.
2016. dec. 26. 13:48
57/65 anonim válasza:
#48-as, te idióta kis p¤cs...:D 16 évesen kaptál néhány jó jegyet az iskolában, pedig néha elmehetsz bulizni, még pénzt is ad anyuci piára? Hát, ettől még nem leszel "haver", kisfiam, ahhoz ez nagyon kevés...Menj, anyu csinált neked rántotthúst, egyél, hogy meg ne állj a fejlődésben.:DD
2016. dec. 26. 14:04
58/65 anonim válasza:
"Sok szentfazeknak uzennem, mindenkk volt ennyi idos."
Így van, mindenki volt ennyi idős, de nem mindenki ilyen primitív stílusban tud csak szórakozni. Én nem ittam soha és a szüleim sem. Undorító, hogy sok 14-16 éves fiú, lány rendszeresen iszik. De nem baj. Majd megkapják, amit érdemelnek. Egyik férfi sokat szenvedett az utcában, mert a sok piától tönkrement a mája és hasnyálmirigy rákos lett. Fájdalmában alig tudott magával mit kezdene. Jaj de nagyon menők lesztek majd az ő helyében kis csirák. Kevés undorítóbb dolog van annál, mint amikor egy fiatal lány részegen hány buliban. Bottal nem piszkálnám meg az ilyet. Mondjuk felnőtt nőt sem. Nagyon nehezen találtam párt és nem magyart sikerült. Sajnos a mai magyar nők többsége nem alkalmas feleségnek, anyának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!