Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l
Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak2016. dec. 25. 17:53
61/65 anonim válasza:
15 evesen en otthon mulattam a tesommal a daridora, meg sem fordult a fejemben,hogy lereszegedjek vagy hogy pasizzak. Kislany vagy még,otthon a helyed! Helyes,hogy a szuleid nem engednek el.
62/65 anonim válasza:
Máskor is tud pasizni, nem csak szilveszterkor.
64/65 anonim válasza:
Úr isten ha en 15 evesen ilyet tettem volna hogy részegre le iszom magam.meg bulizni mentem volna 15 evesen hát szerintem egy hatalmas pofont meg egy jo kis hajtépést tuti kaptam volna.Nagyon felháboritó hogy az ilyen 13-15 évesek mit meg nem engednek maguknak.Meg a tanulással kéne foglalkozni kis lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!