Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem akar elengedni...

Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l

Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak

2016. dec. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Az nem buliba tortent..ketten voltunk baratnommel azota sem beszelek vele sokat. Es nem is vele szilvesztereznek..es koszonom szepen a normalis valaszokat
2016. dec. 25. 21:46
 32/65 anonim ***** válasza:
41%

Azért kell mindig arra gondolni, mert mostanság ez számít menőnek a körükben. Ki hányszor volt részeg, ki kivel feküdt le stb..

Szóval, kedves kérdező, könyörgöm, csak egyszerűen fogadd el a szüleid döntését, és lépj túl ezen. Lesz elég időd bulizni, ha kicsit nagyobb leszel.

2016. dec. 25. 21:47
 33/65 anonim válasza:
27%
Ha vársz még egy kicsit (mondjuk 18 éves korodig, 3 év...), akkor a végtelenségig bármennyit bulizhatsz akivel csak akarsz. Onnantól a te felelősséged, mi történik veled. Addig a szüleidé.
2016. dec. 25. 22:04
 34/65 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon jól teszik, hogy nem engednek el. Ritka az ilyen normális szülő manapság. Barátaid szülei nem azok. Egy 15 éves gyereknek semmi keresnivaló buliban és főleg nem piával a kezében. Gyönyörű, hogy ilyen fiatalon voltál már ittas és főleg lány létedre.
2016. dec. 25. 22:26
 35/65 anonim ***** válasza:
28%
Sok 70 éves mami itt válaszolgat az helyett, hogy az unokáknak sütne. Hihetetlen. Győzd meg őket, hogy elengedjenek. Ilyenkor kell élni. Nem 40 évesen.
2016. dec. 25. 22:33
 36/65 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, neked meg nem lövik még a pizsit? A te korodban 10kor már aludnod kéne, hogy másnap tudd nézni a mesemaratont reggel.
2016. dec. 25. 22:46
 37/65 anonim ***** válasza:
15%
Húúúúhaaaaa, de kemény valaki. Megyek cserélek alsógatyát.
2016. dec. 25. 22:49
 38/65 anonim ***** válasza:
25%
Jobban jársz. Sok buliban voltam ahol a lányok másnap azt kívánták, bár otthon maradtak volna.
2016. dec. 25. 22:54
 39/65 anonim ***** válasza:
20%
Elég szánalmas, hogy valakinek a buliban piálás az élet. Ezért nem akarok gyereket. Ilyen kis hülyékkel nőne fel, ezért nehéz lenne embert faragni belőle, lányból pedig nem ribizlit.
2016. dec. 25. 22:58
 40/65 anonim ***** válasza:
58%

pár hónapja elengedtek buliba/barátnőzni, nagyon megháláltad, jól berúgtál. Hát most viseld következményeit. Ez van, Kislány, majd megtanulod.

Ezt a szilvesztert kibírod otthon, aztán ha a következőig nem csinálsz hülyeséget, akkor mehetsz.

2016. dec. 25. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!