Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem akar elengedni...

Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l

Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak

2016. dec. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
29%
Az aztán nagyon izgalmas. 15 évesen a szülőkkel tölteni a szilvesztert. Ők szexelnek, addig a lányuk pedig gépezik. Sok gyöpös válaszoló...
2016. dec. 25. 19:40
 22/65 anonim ***** válasza:
45%

#21: Igazad van, tényleg izgalmasabb a szülőknek is, ha a szilveszter éjszakát az ambulancián tölthetik a bekómázott kislányukkal...

De az se rossz, amikor újévkor rohangálnak esemény utáni tabiért... Vagy egy hónap múlva intézni az abortuszt...

2016. dec. 25. 19:47
 23/65 anonim ***** válasza:
79%
A szilvesztert is ki lehet használni szülőkkel, hidd el. Éjfélig szépen megterítenek, elkészítik a vacsorát, éjfélkor koccintanak, aztán pedig beszélgetnek, társasoznak, megnéznek egy vagy több filmet. Tavalyelőtt majdnem az egész szilvesztert azzal töltöttük a családommal, hogy honfoglalóztunk, aztán reggelig ment a filmnézés. Ennyire nem tudják egyesek feltalálni magukat? Vagy kérdezzem inkább úgy, hogy mostanság ennyire szégyellnivaló, ha a családoddal kell töltened az ünnepeket, de az már nem, ha a sürgősségin ébredsz alkoholmérgezésben?
2016. dec. 25. 20:05
 24/65 anonim ***** válasza:
58%

Ne akard az osztálytársaiddal tölteni az év utolsó napját, fiatal vagy még ehhez, és ők is...

Vagy ha annyira menni akarsz, mutasd be a barátaidat a szüleidnek, és a szüleid beszélgessenek azokkal a szülőkkel, akik - állításod szerint - ott lesznek a bulin, és legyen egy időpont, amire hazavisznek, vagy ha reggelig maradsz, pár óránként csörögj rájuk, hogy minden rendben van! Ez egyáltalán nem ciki, és legalább biztonságban tudnak!

2016. dec. 25. 20:30
 25/65 A kérdező kommentje:
Jezusom miert mindig arra kell gondolni hogy leissza magat mindenki es a korhazba kot ki? En nem inni mennek...jo lehet higy innek sot persze hogy innek pezsgot mindenkepp de nem annyit hogy alkoholmergezesem legyen..
2016. dec. 25. 20:30
 26/65 anonim ***** válasza:
34%

"Épphogy betöltötted azt a kort, amikor is már nem vagy teljesen kiskorú. "

18 éves koráig kiskorú :)

A büntető jogban fiatalkorú, de a polgári jog szerint kiskorú.

2016. dec. 25. 20:48
 27/65 anonim ***** válasza:
56%
Hát, ha a 15 éves lányom 1x berúgott volna olyan 14 évesen, akkor én sem engedném, ha csak nem nagyon őszintén és hihetően adta volna elő a megbánást :)
2016. dec. 25. 20:50
 28/65 anonim ***** válasza:
64%

Hiába írtok ilyeneket, 15 éves, nem így látja a dolgokat.És igen,ilyen idősen az szempont, hogy a többieket elengedik-e vagy sem.Mert rossz érzés egyedül otthon maradni, mikor minden barátod együtt van. És nem, ilyen idősen nem a családra kíváncsiak. Itt ennyire megvénülnek az emberek, hogy nem tudják átérezni egy kamasz problémáit? Mert neki ez probléma. Teszem hozzá, már rég elmúltam 15 és engem engedtek a barátaimmal ilyen idősen. Szex eszébe se jutott senkinek, főleg hogy csak lányok voltunk. Nem is rúgtunk be, nem is kötöttünk ki kórházban...Biztosan csoda történt.:)

Szerintem próbálkozz azzal, hogy egy lehetőséget kaphass tőlük, hogy tanultál a múltkori a hibádból, hogy bebizonyíthasd nekik, hogy az csak egy egyszeri botlás volt. Ha elengednének, akkor tényleg ne rúgj be.Mert onnantól tuti nem fognak többet megbízni benned. A szökést én se ajánlanám, mert egy estéért nem éri meg bukni az összes többit az évben.

Jaj igen, csak nyugodtan pontozzatok le, mert megpróbáltam a kérdezőnek segíteni és tényleg a kérdésre válaszoltam.

2016. dec. 25. 21:02
 29/65 anonim ***** válasza:
78%
28: Engem is engedtek, de nem is mentem haza 14 évesen részegen :)
2016. dec. 25. 21:04
 30/65 anonim ***** válasza:
75%

Jezusom miert mindig arra kell gondolni hogy leissza magat mindenki es a korhazba kot ki? En nem inni mennek...jo lehet higy innek sot persze hogy innek pezsgot mindenkepp de nem annyit hogy alkoholmergezesem legyen..

Aha, mint az előző tapasztalatuk is mutatta, megbízható, felelősségteljes nagylányvagy igaz?

Figyelj, már elengedtek, kaptál esélyt, de te visszaéltél a bizalmukkal. Én se engednélek, nincs undorítóbb mint a részegen vonagló kislányok.

2016. dec. 25. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!