Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem akar elengedni...

Anya nem akar elengedni szilveszterezni mit csinaljak? 15/l

Figyelt kérdés
Reszben meg is ertem mert volt egy ilyen piazos izem hogy berugtam de ez csak egyszer tortent meg azthiszem 3-4 honapja es nagyon megbantam es ezt ok is tudjak es vegre egy szilveszter mikor osztalytarsamekkal lehetnek egyebkent stulok is lesznek es ajj olyan jo lenne de nem tudom mit csinaljak

2016. dec. 25. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim válasza:
51%

15 évesen még éretlen vagy hogy megértsd, hogy éretlen vagy; a szüleid pedig már nem azok... Töltsd velük szeretetben, békességben a Szilvesztert és várd meg, hogy elengedjenek.

Annó rám nem figyeltek, elengedtek, megszöktem... Jobb lett volna, ha nem így teszik...

2016. dec. 25. 18:16
 12/65 anonim ***** válasza:
74%

Én a lányomat 16 évesen engedtem először szilveszteri buliba, úgy, hogy tudtam, kikkel lesz.

Megbízok benne.... Ha nem engedtem volna el valahová, és elszököttvolna, az lett volna a minimum, hogy érte mentem volna, és hazahoztam volna (na az lenne aztán égő a barátok előtt), és 18 éves koráig egyetlen buliba sem mehetett volna!

Egyet érts meg! A korábbi piálásod után... Ha a kórházban kötsz ki (tudom, te nem fogsz... Ajánlom, beszélgess el egy kórházi dolgozóval arról, hogy néz ki egy átlagos szilveszter éjszakájuk...), azért a szüleid lesznek a felelősek.

Bármit csinálsz, bármi történik veled, őket vonják felelősségre!

2016. dec. 25. 18:16
 13/65 anonim ***** válasza:
61%

"de ez csak egyszer tortent meg azthiszem"

Még arra sem emlékszel,hogy hányszor rúgtál be...és 15 évesen?!

15 évesen nagyon korai még.

Undorító,amikor tizenéves kis csitrik akarják s*ggrészegre inni magukat egymás előtt.

Én erre nem vágynék.

Tudom,ilyenkor mindenki "beilleszkedni" akar, de ilyen áron ne!

Miért olyan élvezetes úgy felébredni,hogy te semmire sem emlékszel az előző nap történéseiből, de a többi résztvevő még mindig azon röhög,hogy te milyen hülyeségeket csináltál, kivel kavartál?

Miért van szükséged ilyen "tapasztalatokra"?

2016. dec. 25. 18:17
 14/65 anonim ***** válasza:
40%

Tudod kérdező, van sok szülő, aki egyáltalán nem foglalkozik a gyerekével, hogy kivel van, hol van és mit csinál. Akik nem így gondolkoznak, mint a te szüleid, de ez azt jelenti, hogy a te szüleid gondolkodnak rosszul? Egyáltalán nem. Számtalan szülő van, aki szintén nem engedi el a 15 éves gyerekét szilveszteri buliba.

Inkább örülj, hogy foglalkoznak veled, hogy féltenek, hogy 15 évesen még a korodnak megfelelően kezelnek.

2016. dec. 25. 18:28
 15/65 anonim válasza:
60%
Szóról-szóra leírtad a jelenlegi helyzetemet:Dszintén 15/L
2016. dec. 25. 18:38
 16/65 anonim ***** válasza:
30%
Ennyi idősen én is a haverokkal voltam, semmi baj nem történt. Igaz, fiú vagyok és érthető hogy a szüleid félnek az esetleges teherbeeséstől.
2016. dec. 25. 18:40
 17/65 anonim ***** válasza:
46%

Bele ne halj, hogy nem mehetsz buliba 15 évessen.

Nem hisztizni kell, örülnél inkább, hogy a családodal lehetsz.

Otthon a helyed és kész.

Szánalmas tízen pár éveseket buliba, részegen látni.

Semmi keresnivalójuk nincs ott.

2016. dec. 25. 18:40
 18/65 anonim válasza:
27%
# 11/15 válaszadó vagyok. Annyit még hozzáfűznék, hogy 18 éves korodig a szüleidé a felelősség, akár börtönbe is kerülhetnek, ha bármi bajod esik. 18 éves korod után már nem, saját magad felelsz majd magadért.
2016. dec. 25. 18:43
 19/65 A kérdező kommentje:
Ezt most nagyon felre ertette valaki nem azt irtam hogy azthiszem hogy egyszer rugtam be hanem hogy azthiszem 3-4 honapja nem mindegy....es nem az a celom hogy leigyam magam nagyon nem ilyen vagyok egyszer tortenet meg azt is megbantam csak annyi hogy had legyek a barataimmal
2016. dec. 25. 19:00
 20/65 anonim ***** válasza:
7%
Nem vagy velük eleget egész évben?
2016. dec. 25. 19:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!