Miert nem akar elengedni?
Parommal tavkapcsolatban elunk 3 eve, az utobbi evben havonta igyekszunk talalkozni, tobbnyire penz miatt (kedvezmeny es sajat penzbol) en tudom megoldani csak. Anya nem kedveli nagymertekben a paromat de nem tud mit kezdeni vele. 2 hete voltam utoljara, ho vegen lesz szulinapja paromnak de csak most tudjuk megoldani. Mondtam anyanak hat jovo heten mennek, rogton kiborult es hajtotta hogy nem. Meg mindig 10 eveskent akar kezelni, akarmennyire igyekszem kiallni magamert. Multkor is kifejez
te nem tetszeset hogy citromos sort ittam. Soha nem voltam reszeg, nem mint noverem.
Mit tehetnek... Egyaltalan miert csinalja ezt? :(
19 l
"Mondtam anyanak hat jovo heten mennek, rogton kiborult es hajtotta hogy nem. Meg mindig 10 eveskent akar kezelni"
Ha 10 évesként viselkedsz, akkor úgy is fog kezelni.
Azt írod 19 éves vagy, saját pénzedből fizeted a kiruccanást. Minek kérsz engedélyt? Szólsz, hogy "anya, elmentem a barátomhoz, majd ekkor meg akkor jövök, hozhatok neked is a tortából?" és ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!