Az anyám nem akar elengedni külföldre. Mivel tudnék rá hatni ebben az ügyben? Teljesen tehetetlen vagyok?
Még nem múltam el 18, de amikor már időszerű lesz a továbbtanulás, akkor már leszek annyi.
Akkor is történhet vele bármi, ha 3 utcával arrébb költözöm... Ennyi erővel senki ne költözzek el a szülővárosából, amíg bármelyik rokona él?
Az anyagi rész nem lényeges most.
Van egy jó hírem, addigra már nagykorú leszel, magad döntesz a továbbtanulásodban, nem kell senki engedélye hozzá
Azt javaslom, hogy ne a barátoddal érvelj, hanem , hogy milyen jó lehetőség lenne nyelvet is tanulni egyben, valamint a diplomád értékesebb lesz, kint nagyobb eséllyel találsz majd vele munkát, valamint bármikor hazajöhetsz dolgozni is.(ennek nem tudom a hátterét, hogy igaz -e , ez csak példa, hogy hozz fel neki érveket, a barátodon kívül.)
Vagy mondd meg anyukádnak, hogy nem szeretnél Magyarországon dolgozni akkor se, hogyha már nem leszel akkor a pároddal.Akkor meg mi értelme lenne itthon tanulni, később csak csesztet majd az egyetem, hogy perkáld vissza a tandíjat.Akkor már érdemesebb lenne ott tanulni, ahol szeretnél majd dolgozni.
És ne hagyd, hogy ne hallgasson végig. De ez már tényleg a te döntésed, ha nem hallgat meg, akkor vessen magára.
Én nem maradnék csak azért itt, mert neki ez nem tetszik.
Persze, hogy félt és a közelben akar tudni, de nem te lennél az egyetlen aki elhagyja az országot...
állj már le a kamu kérdéseiddel, minden nap kiírsz egy ilyet, nem unod még?
17 éves lány vagy, akit a palija drága külföldi utakra visz, az anyád terhes, nem sokára megszül, szüleid jogászok, ezért téged is erre a sorsra kárhoztattak, de életedben nem akarsz dolgozni, majd a szülők bevesznek a vállalkozásukba
már kívülről fújom az összes kamu sztoridat, uncsi vagy, fordulj szakemberhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!