Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8honapja menyasszony vagyok. A parom sokszor mondja, hogy gyomoridege van a juniusi eskuvonk miatt. Negativ jovokepet nevelt belem. Mondtam szakitsunk, de nem akar, mert szeret (ezt mondja). Napi szinten veszekszunk, sokszor sirok. Mit tegyunk?
ebből nem lesz harmonikus házasság. Pár év és beadod a válókeresetet. Vagy inkább tiplizz most.
A férfinél sosem az a mérvadó, hogy mit mond, hanem az, hogy mit tesz.
Csak két kérdésem van: Miért vagytok együtt?
Ne azt válaszold, hogy a menyasszonya vagy, és hogy szereted. Két ember, aki ennyire nem fér meg egymás mellett... mégis hogy szerethetik egymást?
Nincs köztetek bizalom, a szex már most nem tökéletes, sokat sírsz miatta. Szerinted mit kéne tenned? Így van ne húzd az időt, tedd meg, kicsit fájni fog, de majd elmúlik. A feleségem majdnem ugyanilyen volt mint a vőlegényed, én nem vettem észre, és összeházasodtunk. Két gyerekünk van, de nem vagyunk boldogok, a válás gondolata sokszor előkerül. A szex olyan vele, mint egy guminővel.
Az exeidet, azért emlegeti, mert érzi, hogy titkolsz (-tál), valamit, a következő pasiddal legyél őszinte, mert ugyanígy jársz mint most.
36F
ha már most úgy érzed hogy ebből nem lenne jó házasság, szakíts
most még megteheted és ennél csak rosszabb lesz idővel
hiába szeret (már ha tényleg szeret), ha te boldogtalan vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!