Az anyám nem akar elengedni külföldre. Mivel tudnék rá hatni ebben az ügyben? Teljesen tehetetlen vagyok?
Figyelt kérdés
Jövő májusban érettségizek. Eddig úgy volt, hogy maradok Budapesten és jogot tanulok majd (szüleim, nagyszüleim is jogászok). Viszont 13 hónapja van egy barátom és neki a tesója Angliában tanul, szeptembertől ő is ott fog. Többször voltam kint vele/velük én is és nagyon megtetszett ez a lehetőség, mindig is szerettem volna külföldre költözni, ott élni, tanulni. De anya hallani sem akar erről a lehetőségről, mert az is elég nehéz lesz neki, ha különköltözöm, nem fog elengedi Angliába, hogy aztán alig lásson majd... És nem is hajlandó erről beszélni, ha próbálkozok, egyszerűen otthagy, hogy őt ez nem érdekli.2015. jún. 9. 15:42
21/26 anonim válasza:
ne vergődj, egyre rosszabb, kamu, maradj nyugton
22/26 A kérdező kommentje:
De hallod, amúgy van bármilyen bizonyítékod arra, hogy ez nem igaz?
Mert nagyon próbálkozol, de nem nagyon tudsz mást írni, hogy hogy kamu így, kamu úgy... Ez szánalmas, már ne is haragudj.
Éld az életed, vagy zaklass mást, de engem hagyj békén.
2015. jún. 9. 19:22
23/26 anonim válasza:
Lehet anyud attól is félt, hogy mi lesz, ha összebalhézol a pároddal és szakítotok? Lenne kint B terved a lakhatásra, megélésre? Mert a tandíj egy dolog, de valamiből kajálni, szórakozni is kell, a hazautazásról nem is beszélve.
24/26 anonim válasza:
Majd mikor mész jövőre egyetemre,fogod magad és kimész Angliába.
25/26 anonim válasza:
nem csak én vettem észre, hogy kamu vagy kislány (már ha lány vagy...), másrészt nem fogom most kikeresni a többi kamu kérdésedet, van fontosabb dolgom is (van aki tényleg egyetemre jár)
26/26 anonim válasza:
Engem sem akartak elengedni, vagyis ugyanazt csinálták, mint veled, hogy nem akartak beszélni a témáról, nem figyeltek rám, sőt először komolyan se vettek. Fogtam magam, megterveztem magamnak az egészet, megvettem a repülőjegyet, és bejelentettem otthon, hogy mikor és hová megyek. Akkor már komolyan vettek, és onnantól kezdve próbáltak megvesztegetni. Pár hét volt hátra az utazásig, mikor apám kitalálta, hogy most ő kifesteti a szobámat, meg vesz új ágyat. Évek óta kértem már új ágyat, mert a régiből már kiálltak a rugók és kb. életveszélyes volt aludni rajta, de sose volt rá pénz, most meg érdekes módon hirtelen lett. Mondtam, hogy fölösleges arra a 2-3 hétre, ha eddig 10 évig jó volt a régi. Apám mégis megcsináltatta. Én most kint vagyok Írországban, a szoba pedig ott áll lassan 8 hónapja frissen festve és vadiúj ággyal üresen. Kiadni nem akarják, pedig mondtam, hogy nyugodtan, de ők nem akarnak idegeneket a házba. Közben meg panaszkodnak nekem skype-on, hogy nincs pénzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!