Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítani akar velem? Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akar velem? Olyan tehetetlen vagyok és elkeseredett.

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve élek együtt.Most külföldön van gyakornoki munkán 2 hónapig.Ebből már 1 hónap letelt.Eddig amikor beszéltünk,vagy írtunk egymásnak,mindig mondta szeret és nagyon hiányzom neki.Aztán ritkultak az üzenetek és a hívások tőle.Próbáltam kapcsolatba lépni vele,de azt írta,hogy ne keressem,majd ő jelentkezik.Kérdeztem mi történt,nem hiányzom neki vagy már nem akarja velem folytatni?Azt írta ha visszajött megbeszéljük.Én kérdeztem mit beszélünk meg,erre azt írta mennie kell.Ennek már 5 napja,azóta nem jelentkezett.Olyan érzésem van,hogy szakítani akar velem.Ti mit gondoltok?
2012. jún. 23. 13:50
1 2
 1/11 Macs1209 ***** válasza:
100%

Igen, jól látod, ilyen előszele van.

Viszont ha egy pasinak annyi kell, hogy kimegy 2 hónapra,

1 hónap alatt összeszed valami csajt, és belesz*rik egy

2 éves kapcsolatba (vagyis lehet hosszabb, mert 2 éve él-

tek együtt, csak ennyit írtál), akkor egy könnyet se ejts

utána!

2012. jún. 23. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Perspeciel ha az én baránőm lennél, amikor időm engedné zaklatnálak, képeket kérnék rólad, annyira hiányoznál és kívánnálak, velem ez a helyzet, úgyhogy érthető a félelmed!

20/F

2012. jún. 23. 14:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem hogy nem zaklat,még az üzeneteimre sem válaszol.Küldtem neki postán közös fényképet amit egy szív alakú keretbe raktam.Amikor megkapta azt írta,ne küldjek ilyeneket,erre neki nincs igénye.Nincs igénye?!Nem azt,hogy köszöni és örül neki.Hogy lehet ilyen?Még 1 hónap hátravan és meg fogok hülyülni.Lehet személyesen akar szakítani,de jobb lenne a biztos rossz most,mint még 1 hónap bizonytalanság.
2012. jún. 23. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem érdemel meg téged! Ezek után, hogy leírtad a kis sztorit, semmiképp se várd meg! Nem teheted meg magaddal, hogy egy ekkora féregség utána még te várd! Akit szeretek soha nem tenném meg vele! Dolgozd fel inkább most, és tutira megfogod találni te is az igazit, mert a leírásodból ítélve belülről minden rendben veled :)

20/F

2012. jún. 23. 14:22
 5/11 Macs1209 ***** válasza:

Ha nem is lenne ilyenre igénye, akkor se mondaná meg!

Viszont ott akkor már probléma van, ha nincs neki igé-

nye egy képre. Remélem, miután ezt a fejedhez vágta, nem

sírtad át az éjszakát.

Én kiraknám a szűrét abban a pillanatban.

2012. jún. 23. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok annyira rendben ám.Borzalmasan érzem magam attól,hogy nem tudom mi változott meg és miért.Szerintem még az is korrektebb lenne ha tőle telefonon vagy írásban szakítana,mint hogy ilyennek kitesz.Még utoljára megkérdeztem ezt tőle,annyi volt a válasza,nyugodjak meg,semmi gond.Hát nem úgy tűnik nekem.Az a baj,hogy nagyon szeretem,sajnos még mindig.
2012. jún. 23. 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem bőgtem.Tiszta ideg vagyok.
2012. jún. 23. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Jobban járnál,ha Te szakitanál vele most..Nem kell megvárni mig haza jön.Te nagy szivvel küldessz közös képet,mondván gondolsz rá meg minden,erre ennyit tud mondani...hagyd ott Te,ne várd meg mig Ő fog.
2012. jún. 23. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Tudom milyen ez, kb. ugyanez volt velem is pár éve.

Az akkori barátom lement vidékre 2 hétre.

Úgy váltunk egy, hogy ölelés, csók, mondta, hogy mennyire szeret és nagyon fogok hiányozni neki.

Pár napra rá én is elutaztam az akkori színjátszó körömmel 1 hétre.

Az vettem észre, hogy ő nem nagyon keres, ha én hívtam alig beszélt és éreztem, hogy valami nincs rendben.

Mikor rákérdeztem ő is azt mondta, hogy semmi baj nincs.

Aztán már fel sem vette nekem a telefont, üzeneteimre nem válaszolt és mikor végül beszéltünk ő is azt mondta, hogy mikor hazajön, megbeszéljük.

Én többször mondtam neki, hogy ha szakítani akar, ne húzzuk, mert nekem így nagyon rossz és fáj, de ő kötötte az ebet a karóhoz és egyfolytában azt szajkózta, hogy majd ha hazajön beszélünk.

Nos, nem vagyok büszke rá, de miután hazamentem, elmentem "búfelejteni" a barátaimmal és összetalálkoztam egy régi osztálytársammal, akivel régebben tetszettünk egymásnak.

Végül egy éjszakás kalandba menekültem (meg persze rengeteget ittam), ami után sírva hívtam fel a barátomat és elmondtam neki hogy megcsaltam.

Még ezután is találkozni akart, majd miután ez megtörtént, élőben dobott ki.

Az okokat ő sem mondta el normálisan, csak azt, hogy miután elmondtam a kis kalandomat ő is összejött egy lánnyal.

Én sem tudtam feldolgozni az egészet egészen addig, míg újra összejöttünk.

Másodszorra már nem fájt a szakítás, igazából én is éreztem, hogy nem működik a dolog kettőnk között, de arra pont jó volt, hogy túl tudjak lépni rajta és azóta is jóban vagyunk (persze nem vagyunk puszipajtások, de néha beszélünk, ritkán találkozunk is és tudunk jókat dumálni).

Na, de végeztem a kisregénnyel :).

A lényeg, hogy ne hagyd, hogy tovább őröljön a bizonytalanság, mert annál rosszabb nincs, még a biztos szakítás sem.

Én is már úgy voltam vele pár nap után, hogy csak mondja már ki, hogy vége, mert úgy kínzott az, hogy nem tudtam mi van.

Az legalább biztos lett volna.

Én akkor buta voltam, te legyél okos és vess véget ennek.

1 hónap nagyon sok ahhoz, hogy ezen rágd magad.

Én a helyedben írnék neki egy levelet, vagy üzenetet, amiben elmondod, hogy nem szeretnél tovább bizonytalanságban élni, mert így csak kínlódsz, ezért legyen vége, mostantól tekintse úgy, hogy nem vagytok egy pár.

Ezután találkozz rengeteget a barátaiddal, menj szórakozni, az megkönnyíti a felejtést.

És ami a legfontosabb: magadban is zárd le! Ne áltasd magad azzal, hogy ha visszajön lesz folytatása. Te is tudatosítsd magadban, hogy egyedülálló vagy.

Kacérkodj, flörtölj más fiúkkal (persze ne ugorj bele egy éjszakás kalandokba, ahogy én ostobán tettem, csak próbálgasd az egyedülálló énedet ).

Ha hazajön, akkor még találkozhatsz vele, hogy végleg lezárjátok, hogy elmondja, mi volt a baj, de ennyi.

L/25

2012. jún. 23. 23:51
 10/11 A kérdező kommentje:
A józan eszemmel tudom,hogy az lenne a helyes,ha én mondanám ki a végső szót.De szeretném tudni,mi történt vele,velünk.Ez hosszú lenne,de 2 évig éltünk együtt.Én mindenben kitartottam mellette.Úgy emberileg,mint anyagilag,sokszor erőmön felül,hogy vigye valamire.Most úgy tűnik sikerül neki.Nem anyagiakra vágytam,vágyom,csak arra,hogy szeressen és megbecsüljön.Azt hiszem tudnom kell mi az ok.Tudom,hogy itt a vége,borzasztóan fáj,de egyszerűen tudnom kell azt,milyen hibát követtem el és ilyen ne forduljon elő többé ha bárki más lesz az életemben akit szeretni fogok,talán.Remélem értitek.Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokatDe ha én szakítok,sosem tudom meg azt,mi miért történt.
2012. jún. 24. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!