Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak tonkre akar tenni?
Figyelt kérdés
A parommal tobb mint 2 eve jarunk,1ev utan volt egy olyan eset amikor megcsalt,de hosszas gondolkodas utan en megbocsajtottam neki azzal a feltetellel,hogy ha meg egyszer olyan jelet talalok ami arra utal.hogy vanvalakije,mindennek vege.Egeszen mostanaig minden rendben is volt,de par nappal ezelott elem allitott es megvadolt azzal,hogy az osztalytars ai(harman)meglattak engem egy masik sraccal,ami teljesen kizart,ugyanis meg ki sem mozdultam a hazbol.Hiaba probaltam neki elmagyarazni,hogy senkim nincs es nem csaltam meg,o hatarozottan allitja hogy de igen,megcsaltam,es elhagyott.Mondtam neki,hogy mutasson vagy mondjon egy konkret bizonyitekot ami alatamasztja,hogy igaz az allitas es van valakim,de nem tudott,csak vakon hisz a csaj osztalytarsainak akik allitolag meglattak.Nagyon szeretem es nem akarom elvesziteni,de meg sem hallgat.Allitolag elhagyott,de megis folyamatosan irja az smseket,es bant,kinoz,megalaz veluk.Mondtam,hogy akkor irjon ha eldontotte mit akar,de o azt valaszolta hogy nem vagyok mar a baratnoje es nincs jogom barmit is kerni tole,amikor miattam lett vege a kapcsolatunknak.Nem tudom mit tegyek,mert folyamatosan megbant es kinoz,szep lassan tonkreteszi az eletem...fogalmam sincs mit tegyek,egyaltalan irjak vissza neki vagy ne.Szinte biztos vagyok benne hogy azt akarja konyorogjek neki,de valahogy nem akarok,hiaba szeretem,de nem jon hogy terden csuszva konyorogjek neki,mert nem csaltam meg es senkim nincs!Kerlek segitsetek mit kellene tennem.Elore is koszonom.L/182012. jún. 20. 19:39
1/6 anonim válasza:
nincs igaza, és ne alázd meg magad. amúgy azon az állásponton vagyok, hogy aki egyszer megcsalt, abban nem lehet bízni, mert ha meg tudta tenni, akkor nem szeret. egy kapcsolatban meg kell tudnotok beszélni mindent, ebben viszont a (volt) barátod nincs benne. Nem olyan férfit érdemelsz, aki megcsal, nem hallgat meg, sérteget, megaláz, hadd ne soroljam tovább...
2/6 anonim válasza:
Ürügy... Bocsi. Kár volt neki megbocsájtanod anno. Jobbat érdemelsz. Írd meg neki, hogy menjen a halál f@szára. Ha nem hiszi el, hogy nem csináltál semmit, nincs miről beszélnetek. Tömören. Már megalázkodtál előtte, meg könyörögtél neki. Mit akar még? Ugyan már. Szóba se állj vele ezek után.
3/6 anonim válasza:
Én meg mondom mit tegyél és ha nem azt teszed, szerintem akkor nincs valami rendben az agyaddal.
Nézzük az egyes pontot: megcsalt téged, ez alapból olyan dolog ami nem igazán tolerálandó
Nézzük a kettes pontot: megvádol jogtalanul, miután ő megcsal milyen alapon vágaskodik..?
Nézzük a hármas pontot: Zaklat téged, üzeneteket írogat, ahogy te megfogalmaztad kínoz
Tehát a végkifejlet: hagyd, ne válaszolj az üzeneteire ne beszélj vele, és ne hagyd hogy érintkezzen veled, soha többet ne kezdj vele még csak beszélgetésbe sem, mert az ilyenek még meg sem érdemlik hogy szót fecsérelj rájuk. Ez egy vélemény sok sikert a megoldáshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a jotanacsokat,amugy nem vagyok olyan,hogy konyorogjek valakinek,csak nagyon szeretem,de ezek utan tenyleg nem irok neki abszolut,ha meg ennyi ido utan se nekem hisz...
2012. jún. 20. 19:48
6/6 anonim válasza:
Ugyanez történt velem,csak engem többszöri megcsalással gyanúsított,és ezért szakított,ugyanúgy ezt csinálta velem szakítás után(megalázó sms-ek).Tök mindegy mit írtam,nem hitte el.Azóta eltelt már 1-2hét.Az biztos hogy írni nem fogok neki ezek után,mert undorító az egész úgy ahogy van,én is szeretem,de megalázkodni nem fogok.Ez egy nagyon gyökér húzás valakitől,és én is csak nézek mint borjú az új kapura,hogy lehet valaki ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!