Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L
Figyelt kérdés
Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.
Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.
Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.
2022. aug. 14. 17:44
201/209 anonim válasza:
Te is iderohantál, amint jött egy válasz, kedves 199-es.
De össze ne szard magadat
202/209 anonim válasza:
Mint egy pincsixdddd kb. 3 honapja nem vagyok ezen az oldalon, megnéztem milyen válaszok jöttek, és most már értem, hogy miért nem válaszolgatok már itt.
Amúgy meg, ha már mindketten pincsik vagyunk, én legalább nem egy rosszindulatú dög vagyok, ellentétben veletek. Menjetek vissza inkább tanulni, megéri.
205/209 anonim válasza:
Törölve van, privátot próbálj neki küldeni és kiírja.
206/209 anonim válasza:
Remélem, nem lett baja a kérdezőnek.
208/209 anonim válasza:
#207 Mert törölték a fiókot.
209/209 anonim válasza:
Fasza.
Pedig kíváncsi vagyok mi van vele azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!