Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám nem akar elengedni...

Apám nem akar elengedni Ózdra, mi tévő legyek? 16L

Figyelt kérdés

Veszprémiek vagyunk, és instan megismerkedtem egy nagyon helyes fiút. Ő 20 éves, ózdi, és jövőhét szerdán találkoznánk.

Apukám nem akar elengedni, olyan indokkal, hogy veszélyes, és üvöltözött velem... Nagylány vagyok már, utálom hogy kislánynak néznek.

Nála aludnék, reggel indulnék. Szívem szerint elszöknék.

2022. aug. 14. 17:44
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/209 anonim ***** válasza:
88%
Voltam hasonló helyzetben én is. Igaz a helyszín nem Ózd volt, de szintén az interneten bele szerelmesedtem fiatalon (18) egy 3 évvel idősebb pasiba. Akiben nem mellesleg volt egy két vonóval, de mire ezt közölte, már teljesen az ujja köré csavarta a naív fejemet a szép szövegeivel. Persze ő is messze lakott, videochateltünk órákat. Ő is elvárta volna hogy én menjek oda. Mert neki éppen nem volt kedve dolgozni és nem volt pénze semmire se. Én hülye meg mèg elmentem volna. Hála Istennek a taliból nem lett semmi; időben felnyílt a szemem. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy végül nem engedtek el oda, mert bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ott velem. Jó nem egy sorozatgyilkos a srác, azóta egyébként barátnője van. De abban azért nem lettem volna biztos, hogyha azt mondom nem akarok tőle semmit azt ő elfogadta volna. Úgyhogy jobb ha erre te is felkészülsz. Illetve pont a hétvégén jártam a környéken; régen láttam annyi romát egy helyen. Illetve saját tapasztalatból mondom, hogy attól mèg hogy nem sötét a bőrszíne lehet benne egy vonóval illetve nem csak a romáktól kell tartani. Mondom az én “hatalmas” szerelmemről sem mondtam volna meg hogy roma mégis. Azért ilyenekre készülj fel.
2022. aug. 16. 19:20
 142/209 anonim ***** válasza:
1%
#141 Milyen kis rasszista valaki
2022. aug. 16. 19:41
 143/209 anonim ***** válasza:
18%
143 hozzá szólás ez igen. A kiscsaj felrobbantotta a GYK-t!
2022. aug. 16. 19:46
 144/209 anonim ***** válasza:
63%
#143 Vagy egy otthon unatkozó kis suttyó inkább
2022. aug. 16. 20:09
 145/209 anonim ***** válasza:
91%
Attól, meg normálisan leírta a tapasztalatát, még nem rasszista.
2022. aug. 16. 22:28
 146/209 A kérdező kommentje:

Holnap 7:50-kor indulok. Amúgy aranyosak vagytok köszönöm ❤️ Tudom jót akartok...

Barátnőmmel beszéltem, apával is. Úgy tudja hogy holnap elmegyünk nyaralóba hozzájuk és ott leszek hétvégéig.

Fiú nagyon boldog hogy jövök, azt mondta hogy elfog vinni egy romantikus sétára és vacsira. ❤️

Írni fogok drukkoljatok... 🥺❤️

2022. aug. 16. 23:08
 147/209 anonim ***** válasza:
63%
Szerinted ki a fene drukkol neked? Mindenki a hozzászólások miatt van itt, nem a kamu vergődésed miatt.
2022. aug. 16. 23:11
 148/209 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Szerintem elég, ha azoknak írsz privát üzenetet, akik külön kifejezték az aggodalmukat, érdeklődésüket. Most tényleg csak ennyi eszed van, vagy a fele is tréfa a történetnek?! Itt az a néhány ember, aki drukkolt is, azt remélte, hogy meggondolod magad. Ha ez az egész "jól" is végződik - már ha igaz egyáltalán - akkor is annyi történik majd, hogy egy fiatal lány átverve a családját elmegy egyet egy idegennel kettyinteni. Ehhez jószívvel nem lehet drukkolni (én legalábbis nem tudok). Engem majd az érdekel, hogy ha széttetted a lábad, a férfi mennyi ideig fog utána még foglalkozni veled. Egy jóhónap múlva erről írj privátban, hogy kellettél-e többre, mint egy kósza numerára. Nagyon meglepődök, ha a válasz 'igen' lesz.

2022. aug. 16. 23:26
 149/209 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Tévedtem! A stílusodból ítélve (148. hozzászólás), ha annak a sok rossznak csak a fele igaz, amit a férfiról összehordtak, már akkor is megtaláltad a másik feled! Sok boldogságot kívánok!

2022. aug. 16. 23:29
 150/209 anonim válasza:
57%

Miért olyan egyforma ez a kérdés ezzel itt??...

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2022. aug. 16. 23:38
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!